CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Co-enzym Q10 with MCT 30mg 30 kapslí

0x
I
Z
R
 
Kód zboží:66067103
Výrobce:Viridian nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:319 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:


Co-enzym Q10 with MCT 200mg 30 kapslí
Co-enzym Q10 with MCT 30mg 60 kapslí




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Co-enzym Q10 with MCT 30mg 30 kapslí

Koenzym Q10 je látka, která se přirozeně vyskytuje v mitochondriích, energetických centrech buněk. V těchto centrech vznikají molekuly energie. MCT je označení pro triglyceridy se středně dlouhým řetězcem (získané z kokosového oleje), které koenzymu pomáhají se vstřebat.
Složení:
Koenzym Q10 30 mg, triglyceridy se středně dlouhým řetězcem (MCT - z kokosového oleje) 100 mg, obal kapsle (hydroxypropylmethylcelulóza). Na bázi vojtěšky, spiruliny a borůvky.
Průměrné nutriční informace v 1 kapsli:
Koenzym Q1030 mg
MCT tuky1000 g
Dávkování:
Berte 1 kapsli denně s jídlem nebo dle doporučení lékaře. Dávkování výrobce 1-3 kapsle bylo upraveno dle české legislativy. Upozornění: Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy, konzultujte s lékařem. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není náhrada pestré stravy. Skladujte na chladném suchém místě, mimo dosah dětí.

Měrná cena: 11 Kč vč. DPH / 1cps



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna