CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Beauty doplněk stravy pro zdravý růst vlasů a nehtů 100 kapslí

0x
Z
I
R
 
Kód zboží:55067101
Výrobce:Latta Rose
Dostupnost:skladem
 
Cena:600 Kč vč. DPH

Tento výrobek najdete také ve výprodeji za 339 Kč ! Klikněte zde »
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Beauty doplněk stravy pro zdravý růst vlasů a nehtů 100 kapslí

LattaRose Beauty je čistě přírodní produkt pro ženy, které si chtějí zachovat mladistvý vzhled a hydratovanou pleť. Vysoký obsah biotinu a zinku podporuje zdravé pevné vlasy a silné nehty. Složení s maximálně efektivním dávkováním. Vyrobeno s láskou k ženám v Česku.

LattaRose Beauty je přírodní produkt speciálně vyvinutý pro ženy, které si chtějí zachovat mladistvý vzhled a hydratovanou pleť. Vysoký obsah biotinu a zinku podporuje zdravý růst vlasů a pevné nehty.

Doplněk stravy pro ženy složený z 9 aktivních složek mezi které patří:
Kyselina hyaluronová,
Rybí kolagen
Acerola (přírodní vitamin C)
Biotin
Zinek
Vitamin B5 a B2
Selen
Měď v chelátové vazbě.

V čem doplněk stravy LattaRose Beauty vyniká?

Smysluplné a efektivní složení
Čistě přírodní produkt
Vysoký obsah biotinu a zinku
100% ekologický
Vyroben v České republice

V čem doplněk stravy LattaRose Beauty pomáhá?

Mladistvý vzhled
Silné a pevné nehty
Hydratovaná pokožka
Zdravé vyživené vlasy
Plodnost a imunita
Složení:
Složení v jedné kapsli:

Hydrolyzovaný rybí kolagen – 300 mg

Kyselina hyaluronová – 100 mg
Acerola (standardizovaný extrakt 25%) - 100 mg z toho přírodní vitamin C - 25 mg (31% - RHP*)
Biotin (Vitamin B7) – 300 μg (600% - RHP*)
Zinek - 15 mg (50 mg zinek bisglycinát 30 %) (150% - RHP*)
Vitamin B5 – 10mg (167% - RHP*)
Měď – 1mg (3,7mg bisglycinát měďnatý 27%) (100% - RHP*
Selen – 55 μg, (100% - RHP*, (Lalmin®Se2000 – neaktivní kvasnicový komplex)
*Referenční hodnota příjmu, Transparentní rostlinná (HPMC) tobolka.

Kyselina hyaluronová
Kyselina hyaluronová vyniká svojí vazební schopností, kdy na sebe dokáže navázat vysoké množství vody a to až 1000 násobek, své vlastní hmotnosti. V produktu tomto produktu je vybrána nízkomolekulární kyselina hyaluronovou o velikosti 500-700 kDa, která je nejvhodnější k vnitřnímu užívání.

Rybí kolagen
Produkt Beauty obsahuje hydrolyzovaný rybí kolagen typu I, který vyniká svoji nízkou molekulární hmotností, která zajišťuje vyšší biologickou dostupnost oproti jiným zdrojům kolagenu. Kolagen typu I byl zvolen z toho důvodu, jelikož je nejvíce zastoupen právě v pokožce.

Acerola
Acerola jako přírodní zdroj vitaminu C nesmí v doplňku stravy LattaRose Beauty chybět. Přírodní vitamín C získávaný z této rostliny podporuje vstřebatelnost dalších aktivních složek obsažených v produktu.

Biotin

Biotin známý také jako Vitamin B7 nebo vitamin H se řadí mezi vitamíny rozpustné ve vodě a do tzv. B-Komplexu. Biotin je zodpovědný za správnou funkci centrální nervové soustavy a kvalitu vlasů, pokožky či nehtů.


Zinek

Zinek je pro změnu významný minerál, který se podílí na více než 100 různých pochodů a procesů v našem organismu. Přípravek LattaRose Beauty obsahuje zinek v organické formě (chelátová vazba), která je nejvíce využitelnou formou pro naše tělo. U této formy zinku se udává až 80% vstřebatelnost.

Selen

Selen je stopový prvek, který opět má vliv na nespočet procesů v našem organismu, k nimž patří i podpora růstu a kvality vlasů. Selen obsažený v tomto produktu je v patentované formě Lalmin, která vyniká svojí vysokou biologickou dostupností, kterou zajišťuje vazba na neaktivní kvasnicový komplex.


Vitamin B2 a B5

Vitamin B2 (riboflavin) a vitamin B5 (kyselina pantothenová) spadají mezi vitamíny rozpustné ve vodě. Oba tyto vitamíny podporují správnou funkci nervové soustavy a jsou zodpovědné za kvalitu pleti a vlasů. Ne nadarmo se vitaminu B5 také přezdívá jako „vitamin krásy“, je totiž prospěšný pro zdraví vlasů, sliznic a kůže.


Měď

Měď patří mezi 3 nejvíce zastoupené prvky v našem organismu, a tak není radno její příjem podceňovat. Měď se podílí na správné funkci krvetvorby a kvalitě kůže. Náš výjimečný produkt LattaRose Beauty obsahuje vysoce vstřebatelnou formu mědi v chelátové vazbě (bisglicinát měďnatý).
Vitamíny a minerály v 1 kapsli:
Vitamín B5 - kyselina pantothenová10 mg
Vitamín B7 - biotin300 mcg
Vitamín C25 mg
Měď1 mg
Selen0.055 mg
Zinek15 mg
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Acerola100 mg
Kyselina hyaluronová100 mg
Dávkování:
Užívejte 2-3 kapsle 1x denně, zapít dostatečným množstvím tekutiny. Skladování: Při pokojové teplotě na suchém místě do 25°C Upozornění: Doplněk stravy s rostlinným extraktem, vitaminem C, B5, B2, B7, selenem, zinkem a mědí. Doplněk stravy neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Chraňte před vlhkem a přímým slunečním svitem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování 3 kapsle. Není vhodné kombinovat s alkoholem. Minimální trvanlivost do data uvedeném na obalu. Vyrobeno v ČR.

Měrná cena: 6 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


TESTO 13 180 kapslí

Maca 1500 mg + zinc + selenium 120 vege kapslí

Maca extrakt 10:1 100 kapslí

Essential man formula 60 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna