CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Earth Chaga BIO 60 kapslí (Pakuriuute)

0x
Z
I
R
K
 
Kód zboží:73067061
Výrobce:Puhdistamo - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:599 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Earth Chaga BIO 60 kapslí (Pakuriuute)

Chaga má velmi výrazné účinky související s podporou při vysoké fyzické nebo psychické zátěži, s oxidativním stresem, prevencí a celkovou podporu těla i mysli.

Chaga extrakt připraven z divoké, volně rostoucí Chagy (Rezavce šikmého) pocházející z nedotčené oblasti finského Laponska. Ta je dosud nepostižená toxickým znečištěním, takže nabízí doslova přírodní bohatství. Mezi největší poklady patří adaptogenní houba Chaga, která přirozeně roste ve více oblastech ve světě, přičemž nejlepší charakteristiky má Chaga ze tří oblastí - Altaje, Himalájí a právě Laponska.

Divoká Chaga je připravená tradiční a léty prověřenou finskou metodou dvojité extrakce - nejdříve se látka extrahuje pomocí horké vody, díky které je prolomená buněčná stěna Chagy a je možné získat účinné látky. Poté je však nutná ještě extrakce alkoholem umožňující uvolnění látek rozpustných v tucích. V roce 2013 získala divokáCchaga Pudhistamo ocenění Finské asociace prodejců zdravých potravin jako doplněk roku.

Látky obsažené v divoké houbě Chaga – originální laponská Chaga se vyznačuje vysokým obsahem bioaktivních adaptogenů, esenciálních fosfolipidů, tripertenoidů, ergosterolů, esenciálních fosfolipidů, beta-glukanů, bioaktivních fytosterolů, vitamínů, organicky vázaných minerálů, polysacharidů, kyseliny betulinové, betulinu, bioaktivních flavonoidů, pteridinu, obliquolu a obsahem desítek mnoha dalších důležitých mikronutrientů. Dle tradiční čínské medicíny Chaga podporuje tzv. energii čchi (QI).

Divoká Chaga nabízí díky svému originálnímu genotypu, přirozenému vývoji, růstu (volná příroda) a jedinečnému podnebí Laponska, naprosto nadstandardní nativitu a účinek.
Přírodní původ a originalita je v tomto případě tím nejdůležitějším ukazatelem, protože síla Chagy není jen v obsahu polysacharidů, nebo v jedné z dalších složek vytažených nešetrnou a agresivní extrakcí. Síla je v jasném a přirozeném původu houby a v její komplexnosti dané matkou přírodou!
Složení:
BIO extrakt z houby Chaga (Inonotus obliquus) 260 mg (z toho 10 % betaglukany a 10 % polyfenoly), obal kapsle hydroxypropylmethylcelulóza.

Produkt neobsahuje laktózu, mléko, lepek, želatinu ani přísady živočišného původu.
Průměrné nutriční informace v 1 kapsli:
chaga260 mg
Dávkování:
1-2 kapsle 1 x denně. Extrakt z divoké Chagy můžete přidat do libovolného nápoje, smoothie nebo čisté vody.

Měrná cena: 10 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Nutriskin Shape 60 kapslí

Black Seed 450mg 90 kapslí Organic

BetaGlukan Trio komplex forte 30 kapslí

Ubiquinone Q10 100 mg 100 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna