CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Klima lady 90 tablet

0x
I
Z
R
 
Kód zboží:37067069
Výrobce:VitaHarmony - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:358 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Klima lady 90 tablet

Přírodní extrakty obsahují nejúčinnější izoflavony napomáhající při potížích provázejících klimakterium. Pomáhají stejně dobře jako hormony chemicky připravené a navíc bez případných rizik. Izoflavony patří do skupiny fytoestrogenů vyskytujících se v květech a plodech některých rostlin (např. v sóji, čočce, lnu nebo v červeném jeteli).

Sója
Má blahodárný vliv na kardiovaskulární systém, pomáhá snižovat cholesterol a zlepšuje paměť. Účinky sóji dokonale doplňuje červený jetel, který snižuje riziko zhoubného bujení, předchází úbytku kostní hmoty a udržuje zdraví kardiovaskulárního systému.

Marhaník granátový (granátové jablko)
Využívá se k léčebným účelům již po staletí. V období menopauzy oceníte zejména jeho schopnost podporovat tvorbu hormonu estrogenu.

Lékořice lysá
K léčebným účelům se používá kořen rostliny, který je bohatý na glycyrizin. Ten stimuluje organismus k tvorbě hormonů.

Andělika čínská
Extrakt z kořene se využívá zejména při ženských potížích, pomáhá upravovat menstruační cyklus, redukuje poševní infekce a posiluje imunitní systém. U žen v období menopauzy má extrakt velký přínos právě díky fytoestrogenům, které obsahuje. Pomáhá zmírňovat nepříjemné průvodní jevy menopauzy, působí preventivně u osteoporózy, nádorových onemocnění a snižuje riziko chorob srdce a cév.

Ostružiník maliník
Neboli maliník obecný je bohatý na vitamín C, E, vitamíny skupiny B, beta-karoten, vápník, hořčík, draslík, fosfor, železo, měď, ovocné kyseliny, pektin a bioflavonoidy.

Nehormonální čistě přírodní přípravek předchází nepříjemným projevům klimakteria (návaly horka, pocení, nespavost, únava…) a obnovuje duševní i hormonální rovnováhu.
Složení:
Marhaník granátový (semeno) 250 mg *
Sojové izoflavony 10% 150 mg *
Jetel luční – červený (nať) 100 mg *
Andělika čínská (kořen) 50 mg *
Lékořice lysá (kořen) 25 mg *
Ostružník maliník (list) 25 mg


Přídatné látky: Semena punica granatum, nať trifolium pratense, kořen angelica sinensis, glycirrhiza glabra, list rubus idaeus. Pojiva: fosforečnan vápenatý (E341), kyselina stearová (E570). Plnidlo: mikrokrystalická celulóza (E460). Látky protispékavé: karboxymetylce­lulóza (E466), oxid křemičitý (E551). Látka zvlhčující: stearan hořečnatý (E470b). Obal tablety: šelak (E904), karnaubský vosk (E903).
Průměrné nutriční informace v 1 tabletě:
Andělika čínská50 mg
Jetel luční - červený100 mg
Lékořice lysá 25 mg
Marhaník granátový250 mg
Ostružník maliník25 mg
Sojové izoflavony 150 mg
Dávkování:
1 tableta 1× denně. Zapijte nejlépe čistou vodou.

Měrná cena: 4 Kč vč. DPH / 1tbl

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Nutriskin Shape 60 kapslí

Black Seed 450mg 90 kapslí Organic

BetaGlukan Trio komplex forte 30 kapslí

Ubiquinone Q10 100 mg 100 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna