CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Kozinec astragalosid IV standardizovaný extrakt 60 kapslí

0x
Z
I
R
K
 
Kód zboží:82067120
Výrobce:Salvia paradise - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:497 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Kozinec astragalosid IV standardizovaný extrakt 60 kapslí

Kozinec blanitý podporuje imunitní systém a přirozenou odolnost organismu. Je významným adaptogenem a antioxidantem. Přispívá k dobrému stavu kardiovaskulárního systému a cévní soustavy. Příznivě působí na cirkulaci krve a udržení normálního krevního tlaku.

Podporuje normální činnost ledvin a močového měchýře, podílí se na vylučování látek z těla. Pomáhá udržet normální hladinu cukru v krvi a pohyblivost kloubů. Kozinec blanitý podporuje menstruační komfort. Pozitivně působí na pohyblivost spermií. Je doporučován párům snažícím se o početí.

Ustanovení nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006, o výživových a zdravotních tvrzeních, nám nedovoluje informovat vás o dalších pozitivních účincích této rostliny na váš organismus. Informace o působení si prosím dohledejte ve volně dostupných zdrojích na internetu či v literatuře.

Doporučená denní dávka obsahuje 7 mg astragalosidu IV, 350 mg polysacharidů.

Kapsle jsou vyrobeny ze standardizovaného extraktu z rostliny Astragalus membranaceus. Extrakt je standardizovaný na obsah astragalosidu IV a polysacharidů.
Složení:
100% Astragalus membranaceus standardizovaný extrakt, 350 mg/tobolka. Obal kapsle: HPMC (hypromelosa). Kapsle jsou rostlinného původu, vhodné i pro vegetariány či vegany.
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Astragalus350 mg
Dávkování:
Užíváme 1 tobolku 1–2× denně na lačno. Obsah: 60 ks Skladování: Uchovejte v suchu a temnu. Upozornění:Neslouží jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte na bezpečném místě mimo dosah dětí. Skladujte v temnu a suchu. Doplněk stravy

Měrná cena: 8 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Nutriskin Shape 60 kapslí

Black Seed 450mg 90 kapslí Organic

BetaGlukan Trio komplex forte 30 kapslí

Ubiquinone Q10 100 mg 100 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna