CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Magnesium premium chelate 120 kapslí

0x
Z
I
R
 
Kód zboží:50064121
Výrobce:Sportwave
Dostupnost:skladem
 
Cena:279 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:


Magnesium premium chelate 2 x 120 kapslí




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Magnesium premium chelate 120 kapslí

MAGNESIUM PREMIUM CHELATE od značky SportWave® představuje hořčík ve vysoce vstřebatelné chelátové formě bisglycinátu hořečnatého. Produkt je tak zvláště účinný pro vaše zdraví, a to zejména v podpoře svalové aktivity a při snížení míry únavy a vyčerpání. Díky plně rostlinným kapslím a promyšlenému složení nebude užívání doplňku překážkou ani pro příznivce veganské stravy.
Pokud se věnujete sportu nebo aktivnímu životnímu stylu, určitě víte, jak důležité je mít dostatek energie. Dnešní hektický životní styl přináší také mnoho stresových situací. Když se do toho ještě přidá jednotvárná strava s vysokým obsahem cukru či alkoholu, můžete riskovat velký nedostatek hořčíku. MAGNESIUM PREMIUM CHELATE byl sestaven přesně pro tyto situace tak, aby v co nejmenším počtu kapslí dodal co nejvíce hořčíku v prémiové kvalitě.
HLAVNÍ BENEFITY PRODUKTU /

Prémiová forma hořčíku – pokud hledáte nejlepší možnou formu hořčíku s maximální vstřebatelností, tak už hledat nemusíte. Bisglycinát hořečnatý se řadí mezi absolutní špičku organických forem vázaných na aminokyseliny.

Optimalizované dávkování – díky praktickému dávkování nikdy na suplementaci nezapomenete, protože budete užívat vždy jednu kapsli na snídani, oběd a večeři. To vám zajistí plných 100 % denní dávky hořčíku, aniž byste museli naráz polykat velké množství kapslí.

Čisté složení – pro výrobní potřeby jsme použili pouze jednu pomocnou látku, která zajišťuje rovnoměrné rozložení celého obsahu v kapsli. Tato látka je praxí ověřená a pro lidské tělo zcela bezpečná.

Vhodný i pro vegany – plně rostlinné kapsle vyrobené z celulózy a pečlivě promyšlené složení, které žádnému zvířeti neublíží.
SPORTWAVE® – ŠPIČKOVÉ DOPLŇKY STRAVY PRO CHYTRÉ SPORTOVCE
Složení:
bisglycinát hořečnatý, rostlinná kapsle (hydroxypropylmethylcelulóza), protispékavá látka: hořečnaté soli mastných kyselin
UPOZORNĚNÍ / Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není vhodné pro děti. Ukládejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu, chraňte před teplem, mrazem a přímým slunečním zářením.

VHODNÉ PRO VEGANY
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Magnesium bisglycinát125 mg
Dávkování:
Denní dávka jsou 3 kapsle. Užívejte nejlépe po jedné kapsli vždy s hlavními jídly (ráno, odpoledne a večer). Zapijte dostatečným množstvím vody.

Měrná cena: 2 Kč vč. DPH / 1cps



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna