CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Super Greens Smooth Drink 360g zelené jablko

0x
I
Z
R
 
Kód zboží:02067065
Výrobce:Amix GreenDay - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:581 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  

snížená doprava po ČR



Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Super Greens Smooth Drink 360g

GreenDay® Super Greens Smooth Drink je doplněk stravy pro přípravu chutného zeleného nápoje plného energie a antioxidantů.

Obsahuje Greens Komplex, VitaVeggie® and VitaBerry® pro kontrolu tělesné hmotnosti a zdravé trávení.
Složení:
Greens komplex (prášek z mladé pšenice, prášek z mladého ječmene, spirulina prášek, chlorella prášek), jablečný pektin, VitaVeggie® Anti-Oxidants Blend (koncentrát z brokolice, extrakt z cibule, rajče, brokolice, mrkev, špenát, kapusta, růžičková kapusta, maltodextrin, kukuřičný škrob, emulgátor: slunečnicový lecitin); VitaBerry® Hi ORAC Fruit Blend (hroznové víno, extrakt ze semen hroznového vína, borůvky a extrakt z borůvek, maliny a koncentrát z malinových semen, brusinky, sušené švestky, třešně, jahody, látka protispékavá: oxid křemičitý); zahušťovadlo: xanthan, aroma, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, sladidla: erytritol a sukralóza.

Upozornění na alergeny: Může obsahovat stopy mléka, vajec, sóji, korýšů, ořechů a arašídů.
Obsah ostatních účinných látek ve 100 g výrobku:
Super Green Komplex50000 mg
Super Vita Komplex8333.33 mg
Dávkování:
Smíchejte 2 odměrky (12g) s 300 ml studené vody. Použijte šejkr nebo mixér. Okamžitě spotřebujte, nejlépe ráno. Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy a lidi, kteří mají nějaký zdravotní problém, by se měli vždy před použitím doplňku stravy poradit s lékařem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k použití jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujete v suchu při teplotě do 25°C, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

Měrná cena: 145 Kč vč. DPH / 100g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Kozlík lékařský 120 kapslí Valeriana officinalis

Easy Greens Limetka 300g

Bitter 7 100 kapslí pro odkyselení organismu

Solidago 90 kapslí (Zlatobýl obecný)




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna