CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Třezalka 30 tobolek

0x
I
Z
R
 
Kód zboží:86167005
Výrobce:Liftea - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:108 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Třezalka 30 tobolek

Třezalka tečkovaná je tradičně známá jako rostlina, která dokáže zklidnit stres, napětí a napomáhá také ke zlepšení psychického stavu při depresi. Při pravidelném užívání vám tato bylinka pomůže odplavit návaly sklíčenosti a vrátit pocit duševní rovnováhy a pohody.

Jako přírodní extrakt z kvetoucí natě lze třezalku užívat v podobě tablet Liftea Třezalka. Hodí se v životních obdobích, kdy je na nás vyvíjen větší tlak, nebo například na podzim či v zimě, kdy vlivem nedostatku světla podléháme sklíčenosti či depresi.
Složení:
Třezalka tečkovaná, Hypericum perforatum: 301 mg (extrakt z kvetoucí nati 7:1–43 mg)zahušťovadlo: dihydráthydrogenfosforečnanu vápenatého, plnidla: mikrokrystalická celulóza, maltodextrin, hydroxypropylmethylcelulóza, stabilizátory: polydextróza, polyvinylpyrolidon, triethylcitrát, barvivo: oxid titaničitý, protispékavé látky: stearan hořečnatý, mastek.
Průměrné nutriční informace v 1 tobolce:
Třezalka301 mg
Dávkování:
1 - 2 tobolky denně. Přípravek není určen pro děti. Není vhodný pro těhotné a kojící ženy. Je nevhodný pro lidi trpící fotoalergií. Doplněk stravy nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu.

Měrná cena: 4 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


MaxiVita Exclusive detox očista jater 20 šumivých tablet

Krill oil 60 kapslí

Omega 3:6:9 Oil 200ml Organic

Kurkumin 30 tobolek




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna