CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Triphala BIO 120 kapslí Tradiční směs 3 plodů

0x
Z
I
 
Kód zboží:82067187
Výrobce:Salvia paradise - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:389 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Triphala BIO 120 kapslí Tradiční směs 3 plodů

Triphala BIO je směs tří plodů - Amalaki, Haritaki a Vibhitaki. Vyvážená směs těchto plodů působí jako očistný prostředek s blahodárným vlivem na trávení a imunitní systém.

Vibhitaki přispívá k udržení normálního trávicího zdraví, podporuje vylučování, udržuje střevní mobilitu. Má vliv na vizáž vlasů, působí jako antioxidant, podporuje imunitní systém. Udržuje normální zdraví jater, kardiovaskulární funkce a podporuje respirační zdraví. Je nápomocné pro kontrolu hladiny cukru a cholesterolu v krvi.

Haritaki je doporučováno pro podporu přirozené obranyschopnosti organismu, udržení normálních funkcí trávení, vylučování a jater. Blahodárné účinky má na nervový systém, reguluje stres. Působí jako antioxidant, podporuje reprodukční funkce, udržuje zdravou pleť a přispívá k udržení přirozeného zdraví kardiovaskulárního, respiračního a močového systému. Haritaki má vliv na metabolismus glukózy a hladinu cholesterolu v krvi.

Amalaki podporuje trávicí funkce.
Složení:
33,3 % Emblica officinalis BIO, Terminalia bellirica BIO 33,3 %, Terminalia chebula BIO, obal kapsle: HPMC (hypromelosa). Kapsle jsou rostlinného původu, vhodné i pro vegetariány či vegany.
Průměrné nutriční informace v 1 tobolce:
Terminalia chebula470 mg
Dávkování:
3-4 tobolky denně, 20 min. před jídlem. Doporučujeme zapít teplou vodou a užívat 6 měsíců. Minimální doba užívání 3 měsíce — maximální 1 rok, poté doporučujeme na 2 měsíce vysadit.

Měrná cena: 2 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Kozlík lékařský 120 kapslí Valeriana officinalis

Easy Greens Limetka 300g

Bitter 7 100 kapslí pro odkyselení organismu

Solidago 90 kapslí (Zlatobýl obecný)




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna