CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Turmeric 400mg 90 kapslí Organic

0x
I
Z
 
Kód zboží:66067085
Výrobce:Viridian nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:491 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Turmeric 400mg 90 kapslí Organic

Organic Turmeric 400mg (BIO Kurkuma)

Doplněk obsahující prášek z kurkumy v bio kvalitě. Kurkuma je široce používána jako pouhé koření, má však několik set (!) prokázaných účinků. Účinnou látkou je zde kurkumin.

Produkt je vhodný pro všechny jedince zaměřené na:
- Přírodní podporu

Čistota produktu

- Všechny složky jsou 100% aktivní

- Produkt je oficiálně certifikován autorizačním úřadem Soil Association jako organický produkt s garantovaným ekologickým původem použitých ingrediencí.

- Použita je výhradně forma kvalitních kapslí rostlinného původu, s obsahem volného prášku (značka Viridian Nutrition nevyužívá formu levnějších tablet z důvodu vysokého obsahu balastních pojiv a lepidel, která mohou tvořit až 50% tablety)

- Produkt neobsahuje geneticky modifikované, či ozařované složky

- Neobsahuje složky živočišného původu: vhodné pro vegany

- Neobsahuje konzervační prostředky, umělá barviva, pšeničný lepek, pšenici, laktózu, přidané cukry, kvasnice, stearát hořečnatý, kyselinu stearovou

– Složky obsažené v produktu pochází z plodin a rostlin od malých lokálních producentů. Jednou z klíčových zásad Viridianu je právě podpora místních farmářů a výrobců (nikoli nadnárodních korporací), s nimiž má velmi korektní a férové vztahy. Viridian tak naplňuje svoje heslo etické vitamíny a rovněž díky tomu garantuje kvalitu svých doplňků, protože má přehled o celém výrobním procesu – doslova od semínka až po finální produkt.
Složení:
Složení v 1 vegetariánské kapsli: kurkuma (v kvalitě BIO) 400 mg, vegetariánská kapsle (hydroxypropylmethylcelulóza).

Doplněk stravy.
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
kurkuma400 mg
Dávkování:
Berte 1 – 3 kapsle denně s jídlem nebo dle doporučení lékaře. Upozornění: Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není vhodné pro děti do 3 let. Nevhodné pro těhotné a kojící ženy, pokud není užívání výrobku doporučeno lékařem. Neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Skladujte v chladnu a suchu mimo dosah dětí. Vhodné pro vegany.

Měrná cena: 5 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Pharma Sweat blocker 90 kapslí pro blokaci pocení

Omega 3 1000 mg 90 kapslí

True Hydration 180g

Kidney+ 180 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna