CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Serrapeptase 260.000 IU 90 kapslí

0x
D
Z
I
B
 
Kód zboží:08067101
Výrobce:Fitsport nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:599 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Serrapeptase 260.000 IU 90 kapslí

Serrapeptase je přírodní, bílkoviny štěpící proteolytický enzym, který produkuje přátelská bakterie z rodu Serratia, žijící ve vnitřnostech bource morušového. Živé organismy si vytvářejí enzymy, aby dokázali urychlit specifické chemické procesy. Serrapeptáza se nachází v malých množstvích v moči, když se tento enzym požije orálně na lačno, tak se přes zeď v tenkém střevě dostane do krevního oběhu. Serrapeptázu plníme do značkové rostlinné tobolky z hypromelozy Drcaps®, která je rozpustná až v tenkém střevě. Serrapeptase je to proteolytický enzym, izolovaný z bakterie, která nevyvolává onemocnění (enterobakterie Serracia E15). Při vyšších koncentracích v kapsli může vyvolávat zažívací potíže.

Doplněk stravy v želatinových tobolkách
Jedna tobolka obsahuje 130.000 IU enzymu Serrapeptázy.

Serrapeptáza (serrapeptidáza) je přírodní, bílkoviny (proteiny) štěpící (proteolytický) enzym, který produkuje přátelská bakterie z rodu Serratia, žijící ve vnitřnostech bource morušového (Bombyx mori). Enzym se získává z enterobakterií Serratia sp. E-15 v procesu kontrolované fermentace. Enzym přispívá k rozkladu a k odstranění poškozených buněk z organismu.


Serrapeptase vyhledávají lidé orientovaní na:
- Posílení organismu.
Složení:
Inulín, hydrogenuhličitan sodný, enzym serrapeptáza, pomocné kapslovací látky (oxid křemičitý, stearan hořečnatý, fosforečnan vápenatý), enterosolventní tobolka (odolná vůči žaludečním kyselinám).

Omezení:
Není určeno pro děti a těhotné ženy. Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte nejvyšší denní dávku.

Podmínky skladování:
Ukládat mimo dosah dětí a slunečních paprsků, skladujte v suchu a teplotě do 25°C.
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Serrapeptase 65 mg
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Inulin200 mg
Serrapeptase65 mg
Dávkování:
Doporučená dávka jsou 2 tobolky denně. Jedna tobolka se užívá ráno nalačno, druhá tobolka se užívá večer, minimálně 2 hodiny po jídle. Tobolky zapijte větším množstvím vody, nejlépe 0,5l. Tobolky užívejte vždy nalačno a zapíjejte dostatečným množstvím vody! Pokud tak neučiníte, mohlo by dojít k rozpadu tobolky v žaludku, což může vyvolat žaludeční nevolnost. Aby byly tobolky dostatečně účinné, musí dojít k jejich rozpadu až v tenkém střevě.

Měrná cena: 7 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Pharma colostrum bovine 60 kapslí

Kozí kolostrum pro děti 140 kapslí

1.5 Adaptogenic hegemony 60 kapslí

GH Stim amino complex 90 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna