CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Arkoroyal dynergie BIO 20 ampulí

0x
I
Z
R
 
Kód zboží:86167021
Výrobce:Arkoroyal
Dostupnost:skladem
 
Cena:593 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Arkoroyal dynergie BIO 20 ampulí

ARKOROYAL DYNERGIE BIO s mateří kašičkou, propolisem a acerolou
tekutý doplněk stravy
Arkoroyal Dynergie BIO, zaručeně bez chemických přísad a konzervačních látek, je komplex na podporu energie. Obsahuje ženšen s posilujícími a stimulačními vlastnostmi pro snížení pocitu únavy a zvýšení odolnosti organismu.
Komplex na podporu energie.
Obsahuje ženšen s posilujícími a stimulačními vlastnostmi pro snížení pocitu únavy a zvýšení odolnosti organismu.

✓ 20 ampulí
✓ Mateří kašička: obsahuje především vodu, bílkoviny, cukry, ale také lipidy, minerály a vitamíny, mastné kyseliny jako 10-HDA (kyselina 10-hydroxydekanová)

Vytvořili jsme jedinečné a exkluzivní partnerství pro náš vlastní dodavatelský řetězec pro mateří kašičku PREMIUM z odpovědného včelaření, a proto jsme se zavázali:
Zajištění ochrany téměř 100 milionů včel prostřednictvím zdravých chovatelských postupů a sledování úmrtnosti,
Udržitelně podporovat naše místní včelaře a jejich 2 250 úlů prostřednictvím etické charty,
Zaručit vynikající sledovatelnost od včelaře až po hotový produkt,
Respektujte biologickou rozmanitost v okolí oblastí shánění potravy omezením chemického a elektromagnetického znečištění.

Mateří kašička: obsahuje především vodu, bílkoviny, cukry, ale také lipidy, minerály a vitamíny, mastné kyseliny jako 10-HDA (kyselina 10-hydroxydekanová). Pro včely je prospěšný díky svým nutričním vlastnostem.
Ženšen (Panax ginseng): Díky svým stimulujícím a posilujícím vlastnostem pomáhá ženšen snižovat pocit únavy.
Acerola (Malpighia glabra)
Propolis: je známý pro své bohatství flavonoidů (skupina polyfenolů). Propolis je proto znám jako přirozený štít úlu.
Složení:
Složení:
Eau – Miel BIO – Sirop d’agave BIO (Agave tequilana F. A. C.Weber) - Gelée royale BIO - Extrait de racine de ginseng BIO (Panax ginseng C. A.Mey.) - Jus concentré d’orange BIO (Citrus sinensis (L.) Osbeck) - Jus concentré de baie d’acérola BIO (Malpighia glabra L.) - Extrait de propolis BIO.
Obsah ostatních účinných látek v jedné dávce
Dont 10-HDA7 mg
Extrakt propolisu125 mg
Extrakt z kořene ženšenu sibiřského375 mg
Koncentrovaná šťáva acerola200 mg
mateříkašička500 mg
Dávkování:
Dávkování: Před otevřením ampulku protřepejte. Vzhledem k přírodní povaze produktu se může objevit mírná usazenina, která však nijak neovlivňuje jeho kvalitu. Poklepejte na každý konec ampule ukazováčkem, pomocí papírové utěrky odlomte konec ampule tak, abyste zabránili pádu úlomků. Otočte ampuli a umístěte ji nad sklenici. Pomocí papírové utěrky odlomte druhý konec ampule a nechte ji vytéct do sklenice. Přidejte ekvivalent půl sklenice vody nebo ovocné šťávy (125 ml). Děti, těhotné a kojící ženy Tento přípravek se nedoporučuje pro děti do 15 let, těhotné a kojící ženy z důvodu nedostatku dostatečných údajů o ženšenu. Ženšen Ženšen se může ovlivňovat s antikoagulační léčbou ve třídě antivitamínu K. Pokud podstupujete antikoagulační léčbu, požádejte o radu svého lékaře. Ženšen může snižovat hladinu cukru v krvi. Pokud se léčíte na cukrovku, požádejte o radu svého lékaře. Alergie Tento produkt se nedoporučuje lidem, kteří mají v minulosti alergie na včelí produkty. Upozornění: Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplněk stravy by neměl nahrazovat pestrou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. Nenechávejte v dosahu malých dětí.

Měrná cena: 30 Kč vč. DPH / 1amp

V této kategorii výrobků také nabízíme:


MaxiVita Exclusive ginkgo biloba 20 šumivých tablet

XXL Antacid žvýkací 180 tbl fruit mix

Saffron Extract 30kapslí

Liposomal curelt curcumin 250 ml




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna