CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Pharma Sweat blocker 90 kapslí pro blokaci pocení

0x
I
Z
 
Kód zboží:45067150
Výrobce:Ostrovit - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:280 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Pharma Sweat blocker 90 kapslí pro blokaci pocení

OstroVit Pharma Sweat Blocker je komplexní doplněk stravy, který obsahuje čtyři různé rostlinné extrakty - extrakt z listů šalvěje, nadzemních částí přesličky, dále extrakt z listů kopřivy a listů meduňky. Jedná se o produkt z elitní řady OstroVit Pharma, dostupný ve snadno polykatelných kapslích, určený pro uvědomělé spotřebitele, kteří bojují s nadměrným pocením.
Zdroj čtyř rostlinných extraktů - jedna porce doplňku stravy dodá tělu 650 mg extraktu z listů šalvěje DER 4:1, 85 mg extraktu z nadzemních částí přesličky rolní DER 4:1 s obsahem 7% oxidu křemičitého a dále 250 mg extraktu z listů kopřivy DER 4:1 a 80 mg extraktu z listů meduňky DER 4:1.
1 porce = 3 kapsle.
Výkon - balení produktu obsahuje 30 porcí produktu, což vystačí na měsíc pravidelné suplementace.
Pohodlná forma - přípravek je dostupný ve formě snadno polykatelných kapslí pro bezproblémové zásobování doplňkem stravy.
OstroVit Pharma Sweat Blocker - sada přírodních rostlinných extraktů
Extrakt z listů šalvěje - extrakt z rostliny z čeledi Lamiaceae, kterou lze nalézt v různých oblastech světa, ačkoli se přirozeně vyskytuje především ve Středomoří. Šalvěj je malý keř, který se vyznačuje stříbřitě zelenými listy a fialovými květy. Za surovinu extrahovanou z vytrvalé rostliny, která se mimo jiné používá v doplňcích stravy, jsou považovány listy šalvěje, které se ručně sbírají těsně před nebo těsně po odkvětu rostliny.

Extrakt z nadzemních částí přesličky rolní - výtažek z vytrvalé rostliny z čeledi Equisetaceae, která je v bylinářství ceněna díky tomu, že v zelených, sterilních stoncích přesličky se nacházejí cenné látky, např. je anorganická chemická sloučenina ze skupiny oxidů.

Extrakt z listů kopřivy - extrakt z rostliny z čeledi kopřivovitých, která se přirozeně vyskytuje v Evropě, Asii, ale i severní Africe a Severní Americe. Je to jednoletá rostlina, která roste především v úrodných půdách a snadno se používá jako přísada do salátů nebo doplňků stravy.

Extrakt z listů meduňky – výtažek z byliny patřící do čeledi Lamiaceae, která sice pochází z jižní Evropy, ale v současnosti se pěstuje po celém světě. Nejčastěji používanou surovinou jsou listy meduňky, které se vyznačují množstvím cenných složek včetně éterických olejů.
Složení:
Čistá hmotnost produktu: 37 g
Počet porcí na nádobu: 30
Velikost porce: 3 kapsle
Účinné látky na porci
Extrakt z listů šalvěje DER 4:1 650 mg
Extrakt z mletých částí přesličky rolní (7% silika) DER 4:1 85 mg
Extrakt z listů kopřivy DER 4:1 250 mg
Extrakt z listů meduňky DER 4:1 80 mg
Obsah ostatních účinných látek v jedné dávce
extrakt z listu kopřivy250 mg
extrakt z listů meduňky80 mg
Extrakt z mletých částí přesličky85 mg
Šalvěj extrakt 4:1 (Salvia officinalis)650 mg
Dávkování:
Užívejte 1 dávku (3 kapsle) denně, nejlépe s jídlem. Přípravek je určen pro dospělé. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplněk stravy nelze použít jako náhradu (náhradu) pestré stravy. Doporučuje se vyvážená strava a zdravý životní styl. Nejezte, pokud jste alergičtí na některou ze složek produktu. Přípravek by neměly užívat děti, těhotné a kojící ženy. Uchovávejte mimo dosah malých dětí.

Měrná cena: 5 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Vegan immunix + Quercetin 60 kapslí

Beta Carotene Complex 30 kapslí

Be my star Anti aging 60 kapslí

Quercetin with bromelain plus 120 vege kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna