CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Yucca 500 mg 60 kapslí

0x
D
I
Z
 
Kód zboží:37067009
Výrobce:VitaHarmony - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:114 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:


Yucca 500 mg 180 kapslí




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Yucca 500 mg - 60 kapslí

Přípravek obsahuje extrakt z rostliny Yucca schidigera. Tato palma původem ze Severní a Jižní Ameriky je ceněná především pro vysoký obsah saponinů, tělu prospěšných enzymů a antioxidantů. Látky v yucce obsažené podporují pročišťování organismu od toxických látek, váží se s cholesterolem a podporují látkovou výměnu.

Yucca podporuje vypuzování cizorodých látek , proto by lidé s transplantovanými orgány nebo umělými klouby měli konzultovat vhodnost užívání tohoto přípravku se svým lékařem.
Složení:
Rainforest® Yucca 500 mg
SLOŽENÍ hmot./kaps. %DDD
YUCCA (extrakt yucca schidigera) 500 mg *
PŘIDANÉ LÁTKY
stearan hořečnatý E470b, kyselina stearová E570, fosforečnan vápenatý E341, želatina
Průměrné nutriční informace v 1 kapsli:
Yucca500 mg
Dávkování:
2 - 3 kapsle denně, nejlépe ráno před jídlem. V době těhotenství a kojení určí dávkování lékař. Kapsli spolkněte celou a zapijte tekutinou. Skladování : Na suchém a chladném místě, v uzavřeném obalu, mimo dosah dětí! Minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu. Upozornění : Obsah začněte užívat pouze z nepoškozeného bezpečnostního obalu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno dětem do 3 let. Není určeno jako náhrada pestré stravy.

Měrná cena: 2 Kč vč. DPH / 1cps



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna