CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Pharma Elite omega 3 + ADEK liquid 120 ml

0x
I
Z
R
 
Kód zboží:45067033
Výrobce:Ostrovit - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:283 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Pharma Elite omega 3 + ADEK liquid 120 ml

Komplex omega 3 mastných kyselin včetně kyselin EPA a DHA a vitamínů A, D, E a K k podpoře zdraví srdce cév, k pevnosti kostí, zubů i zdravému stavy pokožky.

Polynenasycené mastné kyseliny omega-3 jsou sloučeniny zařazené do skupiny esenciálních mastných kyselin. Vzhledem k tomu, že lidské tělo není schopno vlastní syntézy, musí být omega-3 tuky dodávány tělu zvenčí – spolu s potravou nebo doplňky stravy.
Mezi omega-3 mastné kyseliny patří kyselina eikosapentaenová (EPA) a kyselina dokosahexaenová (DHA), sloučeniny, které se přirozeně vyskytují v mastných mořských rybách nebo mořských plodech.

EPA je prekurzorem několika látek, které jsou velmi důležité v lidské výživě, zejména mastné kyseliny dokosahexaenové (DHA), přítomnost EPA vyžadují leukotrieny, tromboxany a prostaglandiny, které ovlivňují agregaci krevních destiček v krvi. V organismu dochází také k přímému využití EPA, především v kloubech, vliv ale může mít i na náladu.

DHA je důležitá pro správnou funkci buněčných stěn, nervů, oka, imunity a kardiovaskulárního systému. Je důležitá také zejména v období dětství pro správný mentální rozvoj dítěte – pro lepší koncentraci a paměť. DHA se vyskytuje, jak už jsem se zmínil, v rybím oleji nebo i v rybách jako takových.

Vitamín A je důležitý antioxidant, který podporuje zdraví našeho zraku, je důležitý pro tvorbu zrakového pigmentu (rodopsinu), který se využívá za nízkého osvětlení, podporuje růst a vývoj buněk a sliznic, má vliv na krvetvorbu a imunitu.

Vitamín D napomáhá správnému vstřebávání a využívání vápníku a fosforu. Kromě toho tento vitamín pomáhá udržovat zdravé kosti a zuby, stejně jako napomáhá správnému fungování svalů a posiluje imunitní systém.

Vitamín E je silný antioxidant, který pomáhá chránit buňky před oxidativním stresem a narušením buněk volnými radikály. Také se podílí na syntéze antikoagulancií, udržování správné propustnosti buněčných membrán a snižování shlukování krevních destiček, díky čemuž může přispívat k prevenci krevních sraženin. Kromě toho se podílí na ochraně červených krvinek a přenosu nervových signálů po celém těle.

Vitamín K je nezbytný pro správné fungování organismu, reguluje proces srážení krve a také přispívá k udržení správné minerální hustoty kostí. Zodpovídá za správný transport vápníku z krve do kostní tkáně, což umožňuje udržovat zdravé a silné kosti a zvyšovat jejich odolnost proti lámání.

Základní benefity doplňku:
- Zdroj omega 3 polynenasycených mastných kyselin - jedna porce doplňku stravy obsahuje 2000 mg rybího tuku
- Vysoký obsah EPA a DHA - porce přípravku dodá tělu 720 mg kyseliny eikosapentaenové (EPA) a 480 mg kyseliny dokosahexaenové (DHA)
- Bohatý na vitamíny rozpustné v tucích - přípravek obsahuje 800 ug vitamínu A, 2000 IU vitamínu D, 24 mg vitamínu E a 75 ug vitamínu K
- Jedno balení přípravku vystačí na dva měsíce pravidelné suplementace
- Pohodlná forma a snadná konzumace - doplněk ve formě tekutého oleje je skvělým řešením pro lidi, kteří mají potíže s polykáním pilulek
- Tmavá láhev chrání před nežádoucí oxidací mastných kyselin a škodlivými účinky slunečního záření.
Složení:
Rybí tuk, cholekalciferol (z lanolinu; vitamín D), olivový olej, menachinon-7 MK-7 (vitamín K) odvozený z Bacillus subtilis natto, D-alfa-tokoferylacetát (vitamín E), retinylacetát (vitamín A).

Upozornění: Výrobek může obsahovat mléko, vejce, lepek, sója, ořechy.
Nutriční informace v jedné dávce:
Vitamín A0.8 mg
Vitamín D0.05 mg
Vitamín E24 mg
Vitamín K0.075 mg
Nutriční informace v jedné dávce:
DHA docosahexaenoic acid480 mg
EPA eicosapentaenoic acid720 mg
Rybí tuk koncentrát2000 mg
Dávkování:
2 ml (1 čajová lžička) denně. Upozornění: Přípravek by neměly užívat děti a osoby užívající antikoagulancia obsahující antagonisty vitaminu K (např. warfarin a acenokumarol).

Měrná cena: 283 Kč vč. DPH / 100ml

V této kategorii výrobků také nabízíme:


MaxiVita Exclusive detox očista jater 20 šumivých tablet

Krill oil 60 kapslí

Omega 3:6:9 Oil 200ml Organic

Kurkumin 30 tobolek




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna