CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



MagneShot Forte 375 mg 20 x 60 ml

0x
K
Z
I
 
Kód zboží:02066021
Výrobce:Amix Performance - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:435 Kč vč. DPH
 
krvavý pomeranč
mango
neutral




Doporučujeme alternativy:


MagneShot Forte 375 mg 60 ml




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

MagneShot Forte 375 mg 20 x 60 ml

Magne Shot Forte 375mg 60ml

je doplněk stravy s obsahem hořčíku v tekuté formě v kombinaci s vitamínem B6.
Složení:
obsahuje: čištěná voda, citrát hořečnatý, bisglycinát hořčíku, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, aroma, konzervační látky: sorban draselný a benzoan sodný; aroma (pouze pro příchutě mango a krvavý pomeranč), barvivo: beta karoten (pouze pro příchuť mango); sladidlo: sukralóza, pyridoxin hydrochlorid (vit.B6).
Vitamíny a minerály ve 100 ml výrobku:
Vitamín B6 - pyridoxin16.67 mg
Obsah ostatních účinných látek ve 100 ml výrobku:
Magnéziun625 mg
Dávkování:
Základní denní dávka je 1 ampule (60 ml). Vypijte během nebo po fyzické námaze. Nepřekračujte denní doporučenou dávku. Může obsahovat sedimenty. Před konzumací protřepat! Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k použití jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Konzumaci tohoto doplňku stravy byste měli konzultovat se svým ošetřujícím lékařem. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Upozornění na alergeny: Produkt může obsahovat stopy mléka, vajec, sóji a korýšů.

Měrná cena: 22 Kč vč. DPH / 1amp



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna