CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Magnechel Magnesium chelate 90 kapslí

0x
I
Z
K
R
 
Kód zboží:02064065
Výrobce:Amix Performance - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:289 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Magnechel Magnesium chelate 90 kapslí

MagneChel Magnesium Chelate 90 kapslí
Performance MagneChel® je doplněk stravy se 100 % obsahem snadno vstřebatelné formy hořčíku. ChelaZone®magnesium bisglycinát chelát v rostlinné kapsli.

ChelaZone® minerální cheláty jsou přirozenou formou minerálu pro lidské tělo. Velmi snadno a rychle se vstřebávají, příznivě ovlivňují celkovou využitelnost minerálu a především jeho účinnost.
Složení:
obsahuje: ChelaZone® bisglycinát chelát hořečnatý, protispékavá látka: mikrokrystalická celulóza, rostlinná kapsle (hydroxypropylmethylcelulóza, čištěná voda, barvivo: uhličitan vápenatý), protispékavé látky: rostlinný stearan hořečnatý a oxid křemičitý.

Vitamíny a minerály
v 1 kapsli v 1 dávce 3 kapsle
Chelát bisglycinátu hořečnatého 125 mg 375 mg
Vitamíny a minerály v jedné dávce
Hořčík375 mg
Dávkování:
Vezměte 3 kapsle denně s jídlem. Zapijte dostatečným množstvím vody. UPOZORNĚNÍ Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Výrobek není určen pro děti. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené denní dávkování! Doplňky stravy by neměly být používány jako náhrada pestré stravy. Užívání tohoto doplňku stravy byste měli konzultovat se svým ošetřujícím lékařem. Skladujte při teplotě do 25°C na chladném suchém místě mimo dosah slunečního záření. Výrobce neručí za náhradu a případné škody způsobené nesprávným použitím nebo skladováním.

Měrná cena: 3 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Exclusive Zinek + selen + acerola 300 kapslí

Health Line Zinc chelate 90 tablet 2+1

Magnesium Heart Function 90 kapslí

MGZB ULTRA 120 tablet hořčík zinek B6




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna