CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Magnesium + P5P 120 kapslí

0x
K
I
Z
V
W
 
Kód zboží:05064021
Výrobce:Prom In - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:295 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Magnesium + P5P 120 kapslí

Doplněk stravy, který napomáhá snížit míru únavy a vyčerpání, podpořit psychický i fyzický výkon a optimalizovat stav organismu zatěžovaného mnoha stresory.

Hořčík je jedním z nejdůležitějších minerálů v těle, neboť se v našem organismu zúčastňuje stovek biochemických reakcí. Současně je také hořčík často deficitním minerálem v našem těle, neboť při zvýšeném stresu a zátěži jeho potřebu organismus zvyšuje.

Jedná se o hořčík v chelátové vazbě, kde je hořčík navázán na dvě aminokyseliny glycinu. Glycin je nejen zcela přirozenou aminokyselinou, ale navíc potencuje efekt hořčíku. Chelatace je proces, při němž se organické sloučeniny, v našem případě aminokyseliny, váží na kovové kationty, v našem případě hořčík. Chelatace se využívá pro zlepšení vstřebávání minerálů organismem. Minerály se v chelátové formě lépe vstřebávají o několik řádů snadněji oproti pouhé minerální formě.

Proč nepufrovaný magnesium bisglycinát?

Hlavním důvodem je vysoká biologická dostupnost. Bohužel většina značek označuje za produkt obsahující glycinát hořečnatý nebo bisglycinát takový produkt, který obsahuje velké množství oxidu hořečnatého a určitého podílu čistého glycinátu hořečnatého. Tomu se říká pufrovaný bisglycinát hořečnatý. Zásobení organizmu hořčíkem bude tedy samozřejmě horší, proto tento hořčík obsahuje výhradně 100% čistý bisglycinát hořečnatý.
Složení:
Bisglycinát hořečnatý (nepufrovaný), želatinová tobolka, protispékavá látka: stearan hořečnatý; vitamin B6 (pyridoxal-5-fosfát).
Nutriční informace v jedné dávce:
Bisglycinát hořečnatý 1300 mg
Pyridoxal-5-fosfát 20 mg
z toho hořčík150 mg
Dávkování:
2 - 5 kapslí v průběhu dne nebo večer před spaním. Zapijte dostatečným množstvím vody.

Měrná cena: 2 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Magnesium bisglycinate 100% 390g

Selenium lalmin 30 kapslí

elete Electrolyte 480ml týmová láhev

Potassium 99mg 90 tablet




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna