CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Chromium & Cinnamon Complex 60 kapslí

0x
D
E
Q
X
 
Kód zboží:66064022
Výrobce:Viridian nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:600 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Chróm se skořicí

CHROMIUM & CINNAMON COMPLEX (Chróm se skořicí)

Chromium & Cinnamon Complex je komplexní doplněk stravy určený pro podporu při problémech s přejídáním, při nadměrné chuti na sladké (či jakákoli jiná jídla), při nestabilní či zvýšené hladině krevního cukru a také v oblasti kontroly hmotnosti.

Díky obsahu skořice je Chromium & Cinnamon Complex určený primárně pro oblast problémů s přejídáním či neustálé chuti k jídlu, zatímco G.T.F. Chromium Complex je zaměřený na komplexní podporu při problémech s krevním cukrem, inzulinovou rezistencí, cholesterolem apod.

Chrom v bioaktivní formě

Pro doplnění chromu do organismu je nejvhodnější bioaktivní forma – pikolinát chromitý, tedy jedna molekula chromu spojená se třemi molekulami kyseliny pikolinové. Účinky chromu v organismu souvisejí s chutí k jídlu, hladinou krevního cukru, hladinou inzulinu a nepřímo také se stabilizací psychických výkyvy při depresi a úzkosti (náhlé impulsy vedoucí k nekontrolovanému přejídání).

Extrakt z kůry skořice cejlonské

Podle nejnovějších výzkumů souvisí účinky skořice s hladinou cukru v krvi a s potlačením chuti na sladké, neustálé chuti k jídlu a potřeby “dopovat” se cukrem.

Kyselina alfa lipoová

Účinky kyseliny alfa lipoové souvisí s přeměnou sacharidů na energii. Jakmile se začne cukr metabolizovat na energii, je zprvu přeměněn na kyselinu pyrohroznovou, která je následně rozkládána komplexem látek zahrnujícím kyselinu alfa lipoovou, niacin a thiamin. Účinky kyseliny alfa lipoové rovněž souvisí s ochranou organismu proti oxidačnímu stresu.

Produkt je vhodný pro všechny jedince zaměřené na:

- Podporu při nadměrném přejídání
- Podporu při neustále chuti na sladké
- Hladinu krevního cukru

Čistota produktu

- Všechny složky jsou 100% aktivní
- Produkt je oficiálně certifikován autorizačním úřadem Soil Association jako organický produkt s garantovaným ekologickým původem použitých ingrediencí.
- Použita je výhradně forma kvalitních kapslí rostlinného původu, s obsahem volného prášku (značka Viridian Nutrition nevyužívá formu levnějších tablet z důvodu vysokého obsahu balastních pojiv a lepidel, která mohou tvořit až 50% tablety)
- Produkt neobsahuje geneticky modifikované, či ozařované složky
- Neobsahuje složky živočišného původu: vhodné pro vegany
- Neobsahuje konzervační prostředky, umělá barviva, pšeničný lepek, pšenici, laktózu, přidané cukry, kvasnice, stearát hořečnatý, kyselinu stearovou
– Složky obsažené v produktu pochází z plodin a rostlin od malých lokálních producentů. Jednou z klíčových zásad Viridianu je právě podpora místních farmářů a výrobců (nikoli nadnárodních korporací), s nimiž má velmi korektní a férové vztahy. Viridian tak naplňuje svoje heslo etické vitamíny a rovněž díky tomu garantuje kvalitu svých doplňků, protože má přehled o celém výrobním procesu – doslova od semínka až po finální produkt.

Balení: 60 kapslí (27 g)
Složení:
Složení v 1 kapsli (% RHP*): Chrom (pikolinát chromitý) 500 µg (1250 %), Extrakt z kůry skořice cejlonské (Cinnamomum zeylanicum) (odpovídá 1600 mg sušené skořici) 200 mg, Kyselina alfa-lipoová (ALA)150 mg
Vitamíny a minerály v 1 kapsli:
Chrom 0.5 mg
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Extrakt z kúry skořice200 mg
kyselina Lipoová150 mg
Dávkování:
Dávkování: 1 kapsle dvakrát denně během jídla, pokud neurčí lékař jinak. Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy, pokud není doporučeno lékařem. Nepřekračujte doporučenou denní dávku, neurčí-li lékař jinak. Není náhrada vyvážené pestré stravy. Skladujte v chladu a suchu, mimo dosah dětí.

Měrná cena: 10 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Magnesium citrate 300 g pomeranč

Multienergy 60 kapslí

Zinek forte 25 mg 200 tablet economy

Supreme Magnesium Complex 340g




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna