CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Essential Minerals 60 kapslí

0x
K
I
Z
V
W
 
Kód zboží:99064001
Výrobce:Czech Virus - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:251 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Essential Minerals 60 kapslí

Essential Minerals 60 kapslí

Essential Minerals je směs esenciálních minerálů pro podporu normální funkce imunitního systému. Obsahuje vysokou dávku vitamínu D3, vitamínu K2, hořčíku a selenu - vše v perfektně vstřebatelných formách. Tento produkt svým složením přispívá k mnoha pozitivním procesům v těle - k udržení normálního stavu kostí, ke snížení míry únavy a vyčerpání, k normální psychické činnosti a dále.

Jaké jsou klíčové látky v produktu?


Vitamín D3

Vitamin D3 přispívá k dosažení normální funkce svalového aparátu a normální funkce imunitního systému. Jedná se o v tucích rozpustný vitamín, který se syntetizuje slunečním zářením. Cholekalciferol (D3) je přirozeně vyskytující se forma vitamínu D. Je strukturálně podobný steroidům, jako je testosteron, cholesterol nebo kortizol.

Vitamín K2

Vitamín K2 je vitamín rozpustný v tucích. Vitamín K zajišťuje uvolňování vápníků do kostí. Vitamín K je spojován především s procesem správného srážení krve, má však vliv i na další oblasti spojené s kondicí kardiovaskulárního systému. Působí synergicky s Vitamínem D3 a skvěle se doplňují.

Hořčík

Hořčík je u sportovců jedním z nejvíce deficitních minerálů a je vhodné ho nějakým způsobem do těla doplňovat. Použili jsme formu citrátu, která má výbornou absorbci v těle. Hořčík přispívá k k normálnímu energetickému metabolismu, k normální činnosti nervové soustavy, ke snížení míry únavy a vyčerpání, k normální syntéze bílkovin, k normální činnosti svalů a k normální psychické činnosti.

Selen

Selen je nekovový prvek ze skupiny chalkogenů, který má pro lidský organizmus značný význam. Přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem, k normální spermatogenezi a k normální činnosti štítné žlázy. Selen přispívá k udržení normálního stavu vlasů a nehtů, podporuje normální funkci imunitního systému.

Essential Minerals

Essential Minerals vznikl jako nabídka komplexního produktu s obsahem nejvíce deficitních minerálů. Nabízí velmi jednoduchou možnost, jak dvěmi kapslemi denně doplnit 4 důležité látky v optimálním poměru. Essential Minerals neobsahuje zinek, jelikož zinek obsahuje velké množství doplňků stravy a z našeho pohledu zde nenašel místo. Produkt slouží jako perfektní doplněk k multivitamínům (např. SuperVita PRO) nebo k ZMA (které zinek v chelatové vazbě obsahuje) - nadbytku hořčíku se sportovec opravdu bát nemusí, stanovená denní dávka dle nařízení pro tvrdě trénující jedince bývá nedostatečná.
Složení:
Essential Minerals 60 kapslí

obsahuje: Trimagnesium citrát, hovězí želatina (obal kapsle), cholekalciferol, menachinon-7, objemové činidlo (mikrokrystalická celulóza), protispékavá látka (hořečnaté soli mastných kyselin), seleničitan sodný, barvivo kapsle (oxid titančitý).

*referenční hodnota příjmu
Vitamíny a minerály v jedné dávce
Hořčík250 mg
Vitamín K250 mcg
Selen55 mg
Dávkování:
Essential Minerals 60 kapslí Užijte 2 kapsle kdykoliv během dne a zapijte dostatečným množstvím vody. Nepřekračujte více než 2 kapsle denně! Upozornění: Uchovejte mimo dosah dětí. Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Výrobek vyroben v závodě zpracovávajícím mléko, vajíčka, sojové boby, korýše, rybí olej, ořechy. Neobsahuje látky dopingového charakteru. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Po otevření spotřebujte do 120 dnů. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použítím nebo skladováním. Není určeno jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Čistá váha produktu: 63,8 g Před užíváním se poraďte se svým ošetřujícím lékařem.

Měrná cena: 4 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Vitatab magnesium hořčík 20 šumivých tablet

Magnesium Citrate 60 gummies

Selen lalmin 100 kapslí

Magnesium Powder hořčík bisglycinát 550g




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna