CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Exclusive Triple zinek + měď 100 kapslí

0x
Z
I
 
Kód zboží:44064035
Výrobce:Golden Nature - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:299 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Exclusive Triple zinek + měď 100 kapslí

Doplněk stravy se 3 efektivními formami zinku - bisglycinátu, citrátu a glukonátu. Navíc doplněno o měď.

Zinek je jedním z významných minerálních látek důležitých pro správné fungování celého organismu. Je stopovým prvkem, tělo ho tedy potřebuje jen v menším množství, není ale o nic méně důležitější než jiné minerály. Zinek je zásadní pro tvorbu několika set enzymů a bílkovin. Je součástí metabolických procesů jako je například syntéza makroživin (cukrů, tuků a bílkovin), mastných kyselin, zásad a také vitaminu A.
Zinek potřebují naše kosti, nehty, vlasy, pokožka i oči. Nepostradatelný je pro zdraví reprodukční soustavy a kognitivní funkce mozku.

V produktu je zinek obsažený ve 3 formách:
- Zinek bisglycinát je speciální chelátová forma zinku, kde je molekula zinku vázaná na dvě molekuly glycinu. Náleží mezi jedny z nejlépe využitelných zdrojů zinku, kdy vykazuje vysokou vstřebatelnost.
- Zinek citrát je organickou zinečnatou solí kyseliny citrónové. Rovněž se dobře vstřebává. Ve vyšších dávkách může ovšem působit projímavě. Je proto vhodný ke kombinování s jinými druhy.
- Zinek glukonát je zinečnatá sůl kyseliny glukonové, která je biologicky vysoce vstřebatelnou formou zinku. Vyrábí se kvašením glukózy za pomoci plísní či bakterií.

Doplněk stravy je navíc obohacen o měď, která se účastní mnoha pochodů v těle, jejichž součástí je často i zinek. Je součástí energetického metabolismu, podporuje normální nervové činnosti, krvetvorbu a tvorbu melaninu – barviva ve vlasech a kůži.
Složení:
Zinek bisglycinát, zinek citrát, zinek glukonát, měď bisglycinát, transparentní rostlinná (HPMC) tobolka, plnidlo - rýžová mouka.
Průměrné nutriční informace v 1 kapsli:
Měď3.7 mg
Průměrné nutriční informace v 1 kapsli:
glukonát zinečnatý90 mg
Zinek bisglycinát30 mg
Zinek citrát30 mg
Dávkování:
Užívejte 1 kapsli denně, zapít dostatečným množstvím tekutiny.

Měrná cena: 3 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Magnesium citrate 300 g pomeranč

Multienergy 60 kapslí

Zinek forte 25 mg 200 tablet economy

Supreme Magnesium Complex 340g




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna