CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Health Line Zinc chelate 90 tablet 2+1

0x
Z
I
R
 
Kód zboží:35064004
Výrobce:HiTec Nutrition - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:361 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Health Line Zinc chelate 500 mg 90 tablet

Health Line je nová řada vitamínových produktů nejvyšší kvality. Zinek je jedním z nejdůležitějších minerálů v lidském těle, podílí se na procesu dělení buněk. Obsahuje zinek ve vysoce využitelné chelátové vazbě bisglycinátu zinečnatého.

CO JE ZINC CHELATE ?

Obsahuje zinek ve vysoce využitelné chelátové vazbě bisglycinátu zinečnatého.

Jedná se o bisglycinát skládající se z dvojmocných iontů zinku vázaného na dvě molekuly glycinu. Výhodou minerálů v chelátové vazbě je, že jsou elektricky neutrální a lépe se dostávají, v nezměněné podobě, na místo určení v organizmu. Zinek je v našem produktu vázán na neesenciální aminokyselinu glycin, kterou si tělo běžně syntetizuje. Jedná se tedy o látku tělu vlastní.

Zinek je jedním z nejdůležitějších minerálů v lidském těle. podílí se na procesu dělení buněk.

Zinek přispívá
•K normálnímu metabolismu kyselin a zásad
•K normální syntéze dna
•K optimálnímu metabolismu makroživin
•K udržení normální hladiny testosteronu v krvi
•K normální funkci imunitního systému

ZINC CHELATE je účinný pro zlepšení práce mužských i ženských hormonů. Podporuje trávicí systém, posiluje imunitu, zlepšuje intelektuální výkon, zvyšuje vitalitu.

VÝROBA A CERTIFIKACE

Všechny látky v tomto přípravku jsou laboratorně testované na čistotu a zakázané látky. Suroviny nejvyšší jakosti jsou dováženy z celého světa a výrobce vlastní certifikáty kvality GMP/HACCP, ISO 9001-2000.
Složení:
Zinc Chelated 500 mg 1 tabletě

bezvodá dextróza a mikrokrystalická celulóza, mono-L-methionin sulfát zinečnatý (29%), proti hrudkující činidlo - hořečnaté soli mastných kyselin a hydrogenovaný bavlněný olej (ztužený), stabilizátor: polyvinylpyrrolidon. Může obsahovat stopové množství: mléko, sóju, vejce, lepek.
Vitamíny a minerály v 1 tabletě:
Měď1 mg
Zinek24 mg
Dávkování:
Vzhledem k vysokému obsahu a nejvyšší kvalitě použitého Zinku i zpracování, berte půl tablety denně 30 minut před spaním s velkým množstvím vody. Doporučená dávka pro denní spotřebu by neměla být překročena. Výživové doplňky nejsou náhradou za vyváženou stravu a zdravý životní styl. Skladujte na suchém a chladném místě. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Měrná cena: 1 Kč vč. DPH / 1tbl

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Pharma organic zinc 90 tablet organický zinek

Železo Iron 60 kapslí

Trace Mineral Complex 90 kapslí stopové min.

Zinc Chelated 120 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna