CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Iodine potassium 250 tablet draslík s jodem

0x
I
Z
 
Kód zboží:45064035
Výrobce:Ostrovit - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:245 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Iodine potassium 250 tablet draslík s jodem

Jód je esenciální stopový prvek, který hraje v našem organismu nezanedbatelnou roli – napomáhá správné tvorbě hormonů štítné žlázy, přispívá k udržení správného energetického metabolismu nebo pomáhá při správné fungování nervového systému.

Jód hraje zvláštní roli ve správném fungování naší štítné žlázy a přímo se podílí na produkci hormonů štítné žlázy, jako je tyroxin známý jako T4 a trijodtyronin neboli T3. Jedná se o esenciální hormony, které regulují správné fungování celého našeho těla, a proto je jód tak důležitým prvkem v lidské stravě.

Jód přispívá k udržení normálního energetického metabolismu, přispívá k normální činnosti nervové soustavy, pomáhá udržovat zdravou pokožku a přispívá k normální tvorbě hormonů štítné žlázy a k normální činnosti štítné žlázy.

Nedostatek jodu v potravě může vést k hypotyreóze, což je stav, kdy štítná žláza nedokáže produkovat dostatek hormonů. Tento stav může mít negativní dopady na fyzický i duševní vývoj dítěte a může způsobit řadu zdravotních problémů u dospělých, jako jsou například únava, zvětšení štítné žlázy, poruchy metabolismu, suchá kůže, vypadávání vlasů nebo deprese.
Složení:
Objemové činidlo: mikrokrystalická celulóza; škrob, protispékavé látky: oxid křemičitý, hořečnaté soli mastných kyselin; jodid draselný (jód).

Upozornění: Výrobek může obsahovat mléko, vejce, lepek, sója, ořechy.
Nutriční informace v jedné dávce:
Jód0.2 mg
Dávkování:
Užívejte 1 dávku (1/2 tablety) denně.

Měrná cena: 1 Kč vč. DPH / 1tbl

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Pharma organic zinc 90 tablet organický zinek

Železo Iron 60 kapslí

Trace Mineral Complex 90 kapslí stopové min.

Zinc Chelated 120 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna