CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Magnesium Citrát 400 mg + vitamínB6 120 table

0x
I
Z
K
 
Kód zboží:37064016
Výrobce:VitaHarmony - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:291 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:


Magnesium Citrát 400 mg + vitamín B6 60 table
XXL Magnesium Citrát 400mg+vitamín B6 150 tbl




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Magnesium Citrát 400 mg + vitamín B6 60 tablet

Hořčík s přidaným vitaminem B6 ve vysoce vstřebatelné formě podporuje normální stav kostí, zubů, svalů a snižuje míru únavy a vyčerpání.

Přípravek obsahuje hořčík neboli magnesium s velmi dobrou vstřebatelností v organismu, která je podpořena přídavkem vitaminu B6. Z přijatého množství se efektivně využije asi 80 %. Na druhou stranu hořčík v běžně používaných anorganických formách (oxid hořečnatý) má vstřebatelnost mnohem nižší.

V lidském organismu je hořčík hojně zastoupen zejména v kostech, zubech a svalech, kde podporuje jejich normální stav a funkci.

Hořčík společně s vitaminem B6 přispívají k normální činnosti nervové soustavy, energetickému metabolismu a snižují míru únavy a vyčerpání.

Vitamín B6 přispívá k regulaci hormonální aktivity. Vitamín B6 přispívá k normální funkci imunitního systému. Vitamín B6 přispívá k normálnímu metabolismu bílkovin a glykogenu. Vitamín B6 přispívá k normální tvorbě červených krvinek.
Složení:
Hořčík, vitamín B6, hořečnaté soli kyseliny citrónové, pyridoxin hydrochlorid, plnidla: fosforečnan vápenatý, mikrokrystalická celulóza, potah: hydroxypropylmethylcelulóza, látky protispékavé: kyselina stearová, oxid křemičitý, stearan hořečnatý, potah: glycerol, karnaubský vosk.
Vitamíny a minerály v 1 tabletě:
Hořčík200 mg
Vitamín B6 - pyridoxin5 mg
Dávkování:
1 tableta 2x denně. Tabletu celou spolkněte a zapijte dostatečným množství tekutiny. V době těhotenství a kojení určí dávkování lékař. Skladujte: Na suchém a chladném místě, v uzavřeném obalu, mimo dosah dětí! Minimální trvanlivost do data uvedeného na pravé straně obalu. Upozornění: Obsah začněte užívat pouze z nepoškozeného bezpečnostního obalu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno dětem do 3 let. Není určeno jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu.

Měrná cena: 2 Kč vč. DPH / 1tbl



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna