CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Magnesium citrate 400mg + B6 90 tablet

0x
I
Z
K
R
V
W
 
Kód zboží:45064045
Výrobce:Ostrovit - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:151 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Magnesium citrate 400mg + B6 90 tablet

Citrát hořečnatý je lehce stravitelná forma hořčíku, která podporuje správnou funkci kostí, svalového systému a kognitivních funkcí. Hořčík přispívá ke správné funkci svalů, činnosti nervové soustavy, snížení křečí, míry únavy a vyčerpání.

Benefity citrátu hořečnatého:
- Dodává energii. Kyselina citronová je jednou z výchozích složek citrátového neboli Krebsova cyklu. Jedná se o složitý proces transformace potravy na buněčnou energii, na jehož konci stojí molekula ATP. Proto doplňky stravy obsahující citrát hořečnatý nejčastěji užívají sportovci za účelem energetického nabuzení před tréninkem

- Podporuje trávení. Citrát způsobuje zadržování vody ve stolici, zvyšuje pohyb střev a tak přispívá ke změkčení stolice, která snáze projde trávicím traktem. Pozor však na nadměrné dávky, které by mohly vést ke vzniku opačného problému se trávením a to průjmy

Vitamín B6 přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, přispívá k regulaci hormonální aktivity, k normální funkci imunitního systému, k normálnímu metabolismu bílkovin a glykogenu. Mezi projevy nedostatku patří úzkost, nesoustředěnost, deprese, únava a podrážděnost.
Složení:
Hořečnaté soli kyseliny citrónové, plnidlo: mikrokrystalická celulóza; škrob, protispékavé látky: hořečnaté soli mastných kyselin, oxid křemičitý; pyridoxin hydrochlorid (vitamín B6).

Upozornění: Výrobek může obsahovat mléko, vejce, lepek, sója, ořechy.
Nutriční informace v jedné dávce:
Hořčík400 mg
Vitamín B6 - pyridoxin15 mg
Dávkování:
Užívejte 3 tablety denně před spaním.

Měrná cena: 2 Kč vč. DPH / 1tbl

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Magnesium citrate 300 g pomeranč

Multienergy 60 kapslí

Zinek forte 25 mg 200 tablet economy

Supreme Magnesium Complex 340g




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna