CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Magnesium vitamin liquid 500 ml tropical

0x
K
I
Z
V
W
 
Kód zboží:91064013
Výrobce:Best Body nutrition - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:200 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Magnesium vitamin liquid 500 ml tropical

Tekutá forma hořčíku je ideální pro jeho regulaci. Jedna porce obsahuje 248 mg hořčíku a řadu vitamínů. To pokrývá 66% denní potřeby hořčíku a 50% vitamínů. Kromě vysoce kvalitního receptu je tekutý hořčík osvěžující, lahodné tropické chuti.

Hořčík je základní minerál, který tělo potřebuje každý den, protože si ho samo nedokáže vyrobit. Mimo jiné přispívá k normálnímu energetickému metabolismu a přispívá k rovnováze elektrolytů.
Hořčík pomáhá snižovat únavu a je nezbytný pro více než 300 enzymových reakcí, které probíhají v těle. Hořčík také přispívá k normální funkci svalů.

Dodatečný komplex vitamínů zahrnuje vitamíny B1, B2, B6, B12, niacin a kyselinu pantothenovou. Hrají zásadní roli v celém metabolismu. Vitamíny B1, B2, B6, B12, niacin a kyselina pantothenová přispívají k normálnímu energetickému metabolismu. Vitamíny B6 a B12 přispívají k normální funkci imunitního systému.
Složení:
Voda, koncentrát pomerančového džusu, laktát hořečnatý, citrát hořečnatý, okyselující látka (kyselina citrónová), aroma, hydroxid hořečnatý, kyselina L-askorbová, konzervační látka (sorban draselný), sladidlo (cyklamát sodný, acesulfam-K, sacharin), vápník D - pantothenát, nikotinamid, emulgátor (mono - a diglyceridy mastných kyselin), riboflavin, thiaminmononitrát, pyridoxin hydrochlorid, barviva (karoten), kyanokobalamin.
Nutriční informace v jedné dávce:
Hořčík248 mg
Kyselina pantothenová3 mg
Vitamín B1 - thiamin0.55 mg
Vitamín B12 - kobalamin0.0013 mg
Vitamín B20.70 mg
Vitamín B3 - niacin8 mg
Vitamín B6 - pyridoxin0.70 mg
Dávkování:
25ml jedna odměrka večer.

Měrná cena: 40 Kč vč. DPH / 100ml

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Magnesium Citrate 60 gummies

MaxiVita exclusive magnezium forte+ 60 tablet

Super Selenium 200 mcg 90 tablet

Magnesium Citrát 400 mg + vitamín B6 60 table




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna