CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Mineral Complex 90 kapslí Organic

0x
I
Z
R
 
Kód zboží:66064025
Výrobce:Viridian nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:425 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Mineral Complex 90 kapslí Organic

ORGANIC MINERAL COMPLEX
- BIO multiminerálový komplex
- Více než 80 hlavních a stopových minerálů
- Výhradně přírodní zdroj (zelené superpotraviny)

Organic Mineral Complex nabízí více než 80 hlavních a stopových minerálů pro každodenní suplementaci. Obsahuje Červenou řasu AquaMin®, BIO Seagreens® Kelp, BIO Přesličku rolní a BIO kopřivu dvoudomou. Poskytuje tak zcela unikátní zdroj témeř všech možných minerálů, hlavních i stopových. Podstatné také je, že minerály jsou v doplňku v přírodně formě přirozené pro tělo – je tak zajištěna jejich vysoká využitelnost tělem.

Organic Mineral Complex se hodí pro každodenní používání, pro muže i ženy, při stresu nebo nadměrné fyzické zátěži. Představuje špičku suplementace minerálů z hlediska zdroje i jejich biologické využitelnosti.

Produkt je vhodný pro všechny jedince zaměřené na:
- Efektivní doplnění širokého spektra minerálů
- Přírodní BIO zdroj minerálů

Čistota produktu
- Všechny složky jsou 100% aktivní
- Použita je výhradně forma kvalitních kapslí rostlinného původu, s obsahem volného prášku (značka Viridian Nutrition nevyužívá formu levnějších tablet z důvodu vysokého obsahu balastních pojiv a lepidel, která mohou tvořit až 50% tablety)
- Produkt neobsahuje geneticky modifikované, či ozařované složky
- Neobsahuje složky živočišného původu: vhodné pro vegany
- Neobsahuje konzervační prostředky, umělá barviva, pšeničný lepek, pšenici, laktózu, přidané cukry, kvasnice, stearát hořečnatý, kyselinu stearovou
– Složky obsažené v produktu pochází z plodin a rostlin od malých lokálních producentů. Jednou z klíčových zásad Viridianu je právě podpora místních farmářů a výrobců (nikoli nadnárodních korporací), s nimiž má velmi korektní a férové vztahy. Viridian tak naplňuje svoje heslo etické vitamíny a rovněž díky tomu garantuje kvalitu svých doplňků, protože má přehled o celém výrobním procesu – doslova od semínka až po finální produkt.
Složení:
Složení v 1 veganské kapsli: Bio kopřiva dvoudomá (Urtica dioica) 300 mg, obal kapsle hydroxypropylmethylcelulóza, Bio přeslička rolní (Equisetum arvense) 100 mg, Bio Seagreens® Kelp (Ascophyllum nodosum) 75 mg, červená řasa (Lithothamnion calcareum) AquaMin® sklízená ve volné přírodě 25 mg.

Doplněk stravy.
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Aquamin25 mg
bio kopřiva dvoudomá300 mg
bio přeslička rolní100 mg
bio seagreens kelp75 mg
Dávkování:
Berte 1 – 3 kapsle denně s jídlem nebo dle doporučení lékaře. Balení obsahuje 90-30 dávek. Upozornění: Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy pokud lékař neurčí jinak. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte v chladnu a suchu.

Měrná cena: 5 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Magnesium Citrát 400 mg + vitamín B6 60 table

Vitamin Magnesium 10 ml

Albion Magnesium bisglycinate 90 kapslí

Night Magnesium 60 kapslí (Hořčík)




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna