CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Selen lalmin 300 kapslí

0x
Z
I
 
Kód zboží:44064016
Výrobce:Golden Nature - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:505 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:


Selen lalmin 100 kapslí




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Selen lalmin 3 x 100 kapslí

Golden Nature Selen Lalmin® 100 cps.
GOLDEN NATURE SELEN JE PATENTOVANÁ SMĚS SELENU A KVASNICOVÉHO KOMPLEXU LALMIN®, KTERÝ ZAJIŠŤUJE VYSOKOU BIOLOGICKOU DOSTUPNOST.

Selen řadíme mezi stopové prvky, což jsou látky obsažené v našem organismu ve stopovém množství, ikdyž jsou tyto aktivní látky obsaženy v minimálním množství, o to vyšší je jejich důležitost a dostatečná koncentrace, která je klíčová pro správnou funkci několikaset procesů v našem těle. Selen je tzn. esenciální prvek, který si naše tělo nedokáže samo syntetizovat/vyrobit a tak jsme závislý na jeho přísunu z potravy či doplňků stravy.

Selen jako takový nejčastěji nalezneme v různých oříšcích (nejvíce zastoupený je v para ořechách), mořských plodech, vejcích, semínkách, vnitřnostech a dalších.

Pro dostatečné selenu doplnění je tedy nutné udržovat pestrou a bohatou stravu či zvolit vhodný doplněk stravy s obsahem selenu - Golden Nature Selen Lalmin®.

Proč zvolit zrovna Golden Nature Selen Lalmin®??
Golden Nature Selen Lalmin® vyniká zejména svým složení, kdy je selen navázán na neaktivní kvasnicový komplex. Minerální a vitamínové droždí Lalmin® jsou celozrnné fermentované neaktivní kvasinky ( Saccharomyces cerevisiae ) se standardizovaným podílem aktivní látky (v našem případě selenu). Golden Nature Selen Lalmin® obsahuje v jedné dávce/kapsli 55 μg, která odpovídá 100% referenční hodnoty příjmu tohoto stopového prvku a díky patentované formě Lalmin® zajišťuje vysokou vstřebatelnost a využitelnost. To vše v rostlinné kapsli z hypromelozy, tak aby finální produkt byl vhodný i pro vegany.

Co všechno Selen v našem těle umí:

Přispívá k normální spermatogenezi
Přispívá k udržení normálního stavu vlasů
Přispívá k normální funkci imunitního systému
Přispívá k normální činnosti štítné žlázy
Přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem
Přispívá k udržení normálního stavu nehtů
Složení:
Selen – 55 μg, (100% RHP - Referenční hodnota příjmu)
(Lalmin®Se2000 – neaktivní kvasnicový komplex)
Plnidlo: rýžová mouka
Transparentní rostlinná tobolka (vhodná pro vegany)

Obsah balení: 100 cps
Vitamíny a minerály v 1 kapsli:
Selen55 mg
Dávkování:
Užívejte 1-2 kapsle 1x denně, zapít dostatečným množstvím tekutiny. Upozornění: Doplněk stravy s obsahem selenu. Doplněk stravy neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Chraňte před vlhkem a přímým slunečním svitem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování 2 kapsle. Není vhodné kombinovat s alkoholem. Minimální trvanlivost do data uvedeném na obalu. Vyrobeno v ČR.

Měrná cena: 2 Kč vč. DPH / 1cps



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna