CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Magnesium MAX + Vitamin 60 tablet

0x
I
Z
K
R
 
Kód zboží:45064049
Výrobce:Ostrovit - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:118 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Magnesium MAX + Vitamin 60 tablet

OstroVit Magnesium MAX + Vitamin 60 tablet
OstroVit Magnesium MAX + Vitamins je komplexní doplněk stravy, který obsahuje hořčík a cenné vitamíny. Je to přípravek dostupný ve formě snadno polykatelných tablet, určený pro lidi, kteří chtějí doplnit svou každodenní stravu o cenné sloučeniny.

Zdroj hořčíku - jedna porce doplňku stravy dodá tělu 56 mg minerálu ve vysoce biologicky dostupné formě citrátu hořečnatého.
Obsahuje vitaminový komplex - v přípravku dále naleznete vitamin C, vitamin E a vitaminy skupiny B - niacin, thiamin, riboflavin, kyselinu listovou, biotin, kyselinu pantotenovou, vitamin B6 a B12.
1 porce = 1 tableta.
Účinnost - balení produktu obsahuje 60 porcí produktu, což vystačí na dva měsíce pravidelné suplementace.
Pohodlná forma - přípravek je dostupný ve formě snadno polykatelných tablet pro bezproblémové zásobování doplňkem stravy.
OstroVit Magnesium MAX + Vitamin - komplexní doplněk stravy
Hořčík chemický prvek se symbolem Mg. Minerální složka, která se v těle vyskytuje ve významném množství, a proto je řazena mezi makroživiny. V lidském těle je sloučenina uložena především v kostech a svalech. Za nutriční zdroje hořčíku jsou považovány celozrnné obiloviny, dále semena a ořechy.

Vitamíny skupiny B jsou ve vodě rozpustné sloučeniny, které je nutné tělu dodávat průběžně, protože si je tělo není schopno syntetizovat. Běžně se vyskytují v potravinách, v živočišných i rostlinných potravinách. Vitamíny skupiny B tedy najdeme mimo jiné v luštěninách, mléce a mléčných výrobcích, stejně jako ve vejcích, ořeších, ovoci, zelenině a droždí.

Mezi vitaminy skupiny B patří sloučeniny jako thiamin (vitamin B1), riboflavin (vitamin B2), niacin (vitamin B3), kyselina pantotenová (vitamin B5), pirodyxin (vitamin B6), biotin (vitamin B7), kyselina listová (vitamin B9), a také kobalamin (vitamín B12).

Vitamin C je organická chemická sloučenina patřící do skupiny polyhydroxyalkoholů. Je to ve vodě rozpustná látka, jejíž přebytek se z těla vylučuje močí a potem. Vitamin C se přirozeně vyskytuje v potravinách především v čerstvé zelenině a ovoci. Kyselinu askorbovou najdete mimo jiné v acerole, černém rybízu, pomerančích nebo jahodách, ale i kapustě, růžičkové kapustě, paprikách a kedlubnách.

Vitamin E je skupina organických chemických sloučenin klasifikovaných jako vitaminy rozpustné v tucích. Jde o sloučeninu, která je v lidském těle uložena především v tukové tkáni a také v nadledvinách. Potravinové zdroje vitaminu E zahrnují rostlinné oleje, včetně olivového oleje a slunečnicového oleje, stejně jako ořechy a klíčky obilných semen.

Vlastnosti složek obsažených v OstroVit Magnesium MAX + Vitamin
Hořčík přispívá ke snížení pocitu únavy a vyčerpání a navíc pomáhá udržovat rovnováhu elektrolytů. Složka podporuje správnou činnost svalů a nervové soustavy, pomáhá udržovat zdravé zuby a kosti. Je to sloučenina, která hraje roli v procesu buněčného dělení a také podporuje optimální syntézu bílkovin.

vitamíny skupiny B. Thiamin přispívá ke správné činnosti srdce a riboflavin podporuje optimální činnost nervového systému. Niacin zase podporuje udržení normálních psychických funkcí a kyselina pantotenová pomáhá udržovat duševní výkonnost na normální úrovni. Vitamin B6 podporuje správnou funkci imunitního systému, zatímco folát pomáhá při správné syntéze aminokyselin. Biotin podporuje udržení zdravých vlasů a pokožky, zatímco vitamín B12 přispívá ke snížení pocitu únavy a vyčerpání.

Vitamin C pomáhá udržovat správnou funkci imunitního systému během intenzivního cvičení a po něm. Navíc podporuje správnou tvorbu kolagenu pro optimální fungování cév, kostí, chrupavek a dásní, ale i zubů a kůže. Látka také přispívá k udržení normálního energetického metabolismu a správné činnosti nervové soustavy. Vitamin C také pomáhá snižovat pocity únavy a vyčerpání, a co víc, podporuje udržení normálních psychických funkcí a pomáhá chránit buňky před oxidativním stresem.

Vitamin E pomáhá chránit buňky před oxidativním stresem.
Složení:
Složení:
Hořčíkové soli kyseliny citrónové (hořčík), plnidlo: mikrokrystalická celulóza; škrob, protispékavé látky: hořečnaté soli mastných kyselin, oxid křemičitý; Kyselina L-askorbová (vitamín C), maltodextrin, DL-alfa-tokoferylacetát (vitamín E), kyselina nikotinová (niacin), D-pantothenát vápenatý (kyselina pantotenová), pyridoxin hydrochlorid (vitamín B6), riboflavin (vitamin E) B2 ), thiamin hydrochlorid (thiamin), kyselina pteroylmonoglutamová (kyselina listová), D-biotin (biotin), kyanokobalamin (vitamín B12).

Výrobek může obsahovat mléko (včetně laktózy), sóju, arašídy, jiné ořechy, sezamová semínka, obiloviny obsahující lepek, vejce, korýše, ryby.

Nutriční hodnoty
Čistá hmotnost produktu: 47 g
Počet porcí na nádobu: 60
Velikost porce: 1 tableta
Vitamíny a minerály v 1 tabletě:
Hořčík57 mg
Kyselina pantothenová0.9 mg
Vitamín B1 - thiamin0.165 mg
Vitamín B12 - kobalamin0.000375 mg
Vitamín B20.21 mg
Vitamín B3 - niacin2.4 mg
Vitamín B6 - pyridoxin0.21 mg
Vitamín B7 - biotin7.5 mcg
Vitamín B9 - kyselina listová30 mcg
Vitamín C12 mg
Vitamín E1.8 mg
Dávkování:
Dávkování: Užívejte 1 dávku (1 tabletu) denně 15 minut po jídle. Nepřekračujte doporučenou denní dávku ke konzumaci. Doplněk stravy nelze užívat jako náhradu (náhradu) pestré stravy. Doporučuje se vyvážená strava a zdravý životní styl. Nejezte, pokud jste alergičtí na některou ze složek produktu. Přípravek by neměly používat děti, těhotné ženy a kojící matky. Uchovávejte mimo dosah malých dětí.

Měrná cena: 2 Kč vč. DPH / 1tbl

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Iron Chelated Fair Power 120 kapslí

Essential Minerals 60 kapslí

Calcium + D3 100 kapslí

High Potency Magnesium with B6 120 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna