CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Potassium 90 kapslí draslík

0x
I
Z
 
Kód zboží:45064034
Výrobce:Ostrovit - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:166 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Potassium 90 kapslí draslík

Citrát draselný s obsahem draslíku ve formě citrátu, který se vyznačuje dobrou stravitelností, napomáhá v regulaci krevního tlaku, podporuje funkci svalů, syntézu bílkovin a v neposlední řadě reguluje normální funkci kardiovaskulárního systému.

Draslík je minerál životně důležitý. Je nezbytný pro správnou činnost srdce a ledvin. Nachází se téměř ve všech potravinářských výrobcích. Jeho vysoká dávka se nachází v zelené, listové zelenině, ovoci, luštěninách a rybách. Strava bohatá na draslík reguluje mechanismy ovlivňující správné fungování organismu.
Působí příznivě na oběhový systém a cévy, přispívá také ke stabilizaci krevního tlaku. Draslík je také elektrolyt, který účinně vyvažuje stravu bohatou na sodík. Ovlivňuje práci svalů, hladinu energie a psychickou kondici.

Účinky draslíku:
- podporuje syntézu svalů
- reguluje optimální hladiny krevního tlaku
- podporuje funkci svalů
- podporuje zdraví kardiovaskulárního systému
- reguluje elektrolytovou rovnováhu v těle
- reguluje pH
- chrání tělo před dehydratací
- podporuje transport elektrických impulsů
- podporuje funkci nervové soustavy

Existuje mnoho příčin nedostatku draslíku v těle. Může být ovlivněna intenzivní psychofyzickou námahou, dlouhodobým stresem, nesprávně vyváženým jídelníčkem, používáním přísných redukčních diet, ale také přemírou soli, sladkostí a pitím velkého množství kávy či alkoholu. Lidé bojující s nedostatkem draslíku si nejčastěji stěžují na chronickou únavu, nekontrolované svalové stahy nebo naopak oslabenou reakci na podnět. Známkou nedostatku je také zvýšený krevní tlak a také otoky dolních a horních končetin. K poklesu hladiny draslíku v těle dochází nejčastěji v horkém počasí, kdy tělo ztrácí draslík spolu s vylučováním potu.
Složení:
Citrát draselný (draslík), plnidlo: mikrokrystalická celulóza; škrob, protispékavé látky: hořečnaté soli mastných kyselin, oxid křemičitý.

Upozornění: Výrobek může obsahovat mléko, vejce, lepek, sója, ořechy.
Nutriční informace v jedné dávce:
Draslík1050 mg
Dávkování:
Užívejte 3 tablety denně před prvním jídlem.

Měrná cena: 2 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Magnesium MAX + Vitamin 60 tablet

Iron Chelated Fair Power 120 kapslí

Essential Minerals 60 kapslí

Calcium + D3 100 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna