CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Zinc 60000 90 tablet

0x
I
Z
 
Kód zboží:45064073
Výrobce:Ostrovit - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:265 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:


ZMA - Zinc Mag 120 kapslí
Zinc 240 tablet
Zinc histidine 100 kapslí zinek
Triple zinc 90 kapslí zinek




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Zinc 60000 90 tablet

OstroVit Zinc 60.000 je doplněk stravy ve formě pilulek určený pro všechny, kteří se chtějí snadno zbavit nedostatku zinku v organismu. Díky vysoce asimilovatelnému pikolinátu zinku přináší doplněk rychlé a efektivní výsledky.

Co je zinek a kdy jej doplňovat?
Zinek je prvek nezbytný pro správnou činnost organismu. Je důležitou složkou mnoha enzymů a jeho nedostatek se nejčastěji projevuje slabším stavem kůže, vlasů a nehtů a také ztíženým hojením ran. Pravidelné používání zinku vám může pomoci vypořádat se s akné a kožními vředy. Prvek navíc ovlivňuje mnoho dalších procesů uvnitř organismu, může například regulovat činnost vnitřních orgánů a podporovat metabolismus živin.

Přírodním zdrojem zinku jsou především divoké ústřice, pšeničné klíčky, sezam, dýňová semínka, slunečnicový, kakaový nebo lněný olej. Pokud je vaše strava chudá na produkty bohaté na zinek, může být nutné jej doplnit.

Zinek patří k mikrosložkám vylučovaným společně s potem. Pokud vedete aktivní životní styl a často cvičíte, může být jeho hladina příliš nízká. Máte na obličeji nějaké vředy nebo akné? Může to být známka toho, že potřebujete zinek.

Vlastnosti složek obsažených v OstroVit Zinc 60.000:
KRÁSNÝ VZHLED - Prvek ovlivňuje stav pokožky, vlasů a nehtů, může také podporovat hojení ran a vředů.
OBECNÁ PODPORA TĚLA - Zinek přispívá k udržení optimálního metabolismu sacharidů, mastných kyselin a makroživin. Podporuje také syntézu bílkovin.
VYSOKÝ OBSAH ÚČINNÉ LÁTKY - Jedna tableta doplňku stravy OstroVit Zinc 60.000 představuje 60 mg zinku. Jedno balení obsahuje 360 doporučených porcí doplňku.
VYSOCE PŘIZPŮSOBENÁ FORMA - Ve srovnání s jinými formami zinku je pikolinát zinečnatý vysoce biologicky dostupný. Vykazuje velmi dobrou asimilovatelnost, takže jeho dopad je silnější.
Složení:
Čistá hmotnost produktu: 43 g
Počet porcí na nádobu: 360
Velikost porce: 1/4 tablety
Účinné látky na porci % RI* 1 tableta % RI*
Zinek 15 mg 150 % 60 mg 600 %
*RI - Referenční příjem
Vitamíny a minerály v 1 tabletě:
Zinek60 mg
Dávkování:
Užívejte 1 dávku (1/4 tablety) denně po jídle. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Přípravek nepoužívejte jako náhradu (náhradu) pestré stravy. Doporučuje se vyvážená strava a zdravý životní styl. Nepožívejte, pokud jste alergičtí na některou ze složek. Děti, těhotné nebo kojící ženy nesmí přípravek užívat. Držte mimo dosah dětí.

Měrná cena: 3 Kč vč. DPH / 1tbl

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Magnesium MAX + Vitamin 60 tablet

Iron Chelated Fair Power 120 kapslí

Essential Minerals 60 kapslí

Calcium + D3 100 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna