CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Aquamineral biokativ komplex 90 kapslí

0x
I
Z
K
 
Kód zboží:37064021
Výrobce:VitaHarmony - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:239 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Aquamineral biokativ komplex 90 kapslí

Unikátní doplněk stravy s obsahem bioaktivního komplexu minerálních látek z nejčistších přírodních zdrojů. Je bohatý na vápník, hořčík a dalších více než 70 minerálních látek – např. zinku, selenu, které vzájemně synergicky podporují působení v organismu.

Vápník společně s hořčíkem jsou významným stavebním kamenem kostí a zubů, jsou důležité pro správnou činnost svalů a podporují činnost nervové soustavy. Hořčík také významně přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání.

Ve složení jsou i zkamenělé červené mořské řasy rodu Lithothamnion, do jejichž struktury se minerální látky z mořské vody průběžně zabudovaly ve formě uhličitanových solí.
Pro dosažení optimálního poměru aktivních látek v přípravku bylo množství hořčíku navýšeno přídavkem Aquaminu Mg z mořské vody.

Přípravek je vhodný při zvýšené potřebě vápníku v organismu – např. pro děti v období růstu, starší ženy nebo aktivní sportovce.
Složení:
Aquamin F z mořské řasy Lithothamnion - zdroj vápníku - uhličitan vápenatý, Aquamin Mg z mořské vody - Hydroxid hořečnatý, přídatné látky: obal kapsle: želatina, látky protispékavé: stearan hořečnatý, oxid křemičitý.
Vitamíny a minerály v 1 tabletě:
Hořčík155 mg
Vitamín D310 mg
Vitamín K150 mcg
Vápník400 mg
Zinek8.5 mg
Dávkování:
2 kapsle 1-2 denně. Kapsli spolkněte a zapijte dostatečným množstvím tekutiny.

Měrná cena: 3 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Magnesium citrate 300 g pomeranč

Multienergy 60 kapslí

Zinek forte 25 mg 200 tablet economy

Supreme Magnesium Complex 340g




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna