CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Vitamin Magnesium 10 ml

0x
I
Z
R
K
 
Kód zboží:86264002
Výrobce:Salus - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:50 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:








Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Vitamin Magnesium 10 ml

Salus Floradix Magnesium je přípravek z přírodních surovin k doplnění hořčíku. Dobře se vstřebává díky tekuté formě organického glukonátu hořečnatého.

Směs ovocných koncentrátů a vybraných bylin dodávají příjemnou chuť. Tekutá forma organického hořčíku zajišťuje jeho rychlou a účinnou vstřebatelnost v organismu.

Hořčík přispívá k normální činnosti svalů a nervové soustavy. Dále přispívá k normální psychické činnosti, ke snížení míry únavy a vyčerpání, k udržení normálního stavu kostí a zubů.
Složení:
Glukonát hořečnatý, med, citrát hořečnatý, přírodní aroma vodu, směs ovocných koncentrátů z (37%): ananasu, hrušek, manga, meruněk, hroznového vína, extrakt rohovníku, jablka, citronu, vodný rostlinný výtažek z (34%): heřmánkového květu (Matricaria recutita), fenyklový plod (Foeniculum vulgare), kůru hořkého pomeranče (Citrus aurantium), kořen mrkve (Daucus carota), listu špenátu (Spinacia oleracea).

Neobsahuje lepek, konzervační látky, barviva, neobsahuje laktózu.
Průměrné nutriční informace ve 100 ml výrobku:
Sacharidy - uhlohydráty39 g
Sůl0.09 g
Tuky0.5 g
Z toho cukry21 g
Z toho nasycené mastné kyseliny0.1 g
Bílkoviny - proteiny0.5 g
Cukrové alkoholy (xylitol, sorbitol)674 g
Energetická hodnota158 kCal
Průměrné nutriční informace v 1 denní dávce:
Hořčík62.5 mg
Dávkování:
Doporučené dávkování: Užívejte přípravek 1x denně 30 minut před jídlem. Děti od 12 let a dospělí užívají 1x denně 20 ml. Děti 6 - 12 let 1x denně 10 ml. Děti 3 - 5 let 1x denně 5 ml. Používejte přiloženou odměrku. Upozornění: Není určeno pro děti do 3 let. Vhodné pro těhotné, kojící, děti v období růstu, sportovce, osoby se zvýšenou psychickou zátěží či stresem a vegetariány. Po otevření spotřebujte do 4 týdnů. Po otevření uchovávejte v ledničce.

Měrná cena: 0 Kč vč. DPH / 100ml

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Magnesium citrate 300 g pomeranč

Multienergy 60 kapslí

Zinek forte 25 mg 200 tablet economy

Supreme Magnesium Complex 340g




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna