CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Liquid Daily Minerals 120ml

0x
I
Z
R
 
Kód zboží:85364023
Výrobce:BrainMax - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:480 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Liquid Daily Minerals 120ml

Tekuté minerály vhodné pro každodenní alkalizaci a remineralizaci organismu. Koncentrát minerálů v tekuté formě je určen pro ty, kteří chtějí pokrýt svůj denní příjem minerálů a stopových prvků z přírodního zdroje jednoduše v tekuté formě. Je vhodný při stavech překyselení organismu a díky vysokému obsahu hořčíku (220 mg v dávce) spolehlivě doplní jeho hladinu. Opakovaně během dne stříkněte 0,5 až 0,75 ml roztoku do 300 ml vody. Vhodné pít ke kávě proti překyselení.

Obsahuje více než 70 minerálů a stopových prvků z Velkého Solného jezera v Utahu. Minerály jsou získávány pokročilou technologií odpařování se zanedbatelným množstvím soli (sodíku). Proto jsou vhodné i pro osoby s vysokým tlakem.
Složení:
Složení:
Koncentrát z Velkého Solného jezera.
Vitamíny a minerály v jedné dávce
Chlorid sodný620 mg
Draslík1 mg
Hořčík220 mg
Sodík5 mg
Dávkování:
Dávkování: Do sklenice s vodou o objemu 3 dcl aplikujte 0,5 až 0,75 ml roztoku. Množství je vyznačeno na pipetě. Můžete aplikovat několikrát za den. Pokud byste chtěli snížit kyselost kávy, aplikujte přímo do šálku 5 kapek. Vhodné pro vegetariány a vegany. Skladování: Při pokojové teplotě, na suchém a tmavém místě. Upozornění: Doplněk stravy. Není náhrada pestré stravy. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Při užívání dbejte na pitný režim.

Měrná cena: 480 Kč vč. DPH / 100ml

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Železo + vit. C + kyselina listová 100 kapslí

Mangachel Manganese chelate 90 kapslí

Zinc histidine 100 kapslí zinek

Zinc picolinate 200 tablet




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna