Bezkalorická alternativa ke klasické rýži nabitý vlákninou pro delší sytící schopnost. Jedná se tak o skvělou variantu přílohy nejen do diety.
Těstoviny z tvrdé pšenice v kombinaci se šťavnatými kousky kvalitního kuřecího masa a aromatickou omáčkou na bázi kyselých a sladkých rajčat pelati vás přenesou přímo do slunného Toskánska.
Šťavnaté kousky prvotřídního kuřete, dokonale uvařená rýže a zelenina, stejně jako aromatická kari omáčka - to vše v již hotovém pokrmu, který je skvělý, když si nestíháte připravit vlastní jídlo.
Lovecké kuře s bulgurem je zdravý hotový pokrm určený pro všechny milovníky polské kuchyně, kteří se chtějí udržovat v kondici.
Mexické kuře s rýží je kombinací prvotřídní drůbeže s parboiled rýží, pikantní mexickou omáčkou a zeleninou obsahující rajčata pelati, kukuřici, červené fazole, červenou papriku, cibuli a česnek.
Lahodná smetanová omáčka z kořenové zeleniny a divokého koření je rovnocennou variací svíčkové na smetaně, avšak s libovým plátkem vepřové kýty.
Během pomalého vaření se sójové boby, kořenová zelenina, rajčata a koření promění v lahodný pokrm, který vás zasytí.
Sladká kaše z rýže a rozinek s BIO kokosovým mlékem. Rychlá snídaně nebo svačinka plná chuti.
Chutné a syté jídlo pro jakýkoli typ turistiky.
Svěží středomořská rajčatová polévka s rýží, olivovým olejem a bazalkou.
Marinované krůtí prso, pomalu pečené, krájené na tenké plátky. Vhodné pro přidání do salátů nebo do sendviče (bagety).
Rýže natural je přírodní neloupaná rýže, proto se v ní nachází více vitamínů, minerálů a vlákniny než v bílé rýži.
Tradiční thajské jídlo podle originální receptury. Jemná a přitom trochu pálivá omáčka z kokosového mléka s nejlepším tofu a šťavnatým lilkem.
Silný, pomalu tažený vývar s kousky masa a kořenové zeleniny. NÁŠ TIP! Polévku můžete doplnit nudlemi, vašimi oblíbenými polévkovými těstovinami nebo kapáním (zavářkou). Zahřeje a posílí vždy, když je to potřeba.
Hustá polévka ze sušeného zeleného hrachu s cibulí, česnekem a majoránkou.
Jemná smetanová omáčka se třemi vařenými vejci, kterou ocení všichni strávníci, kteří mají rádi kopr.
Libové kousky vepřové plece v krémové omáčce s čerstvými žampiony, zjemněné smetanou a máslem.
Svěží středomořská rajčatová polévka s rýží, olivovým olejem a bazalkou. NÁŠ TIP! Tuto oblíbenou polévku můžete na talíři dozdobit lžící zakysané smetany.
Lahodná svačinka z kořenové zeleniny a cizrny. Lze jíst jen tak nebo namazat na pečivo.
Kousky vepřové plece dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí.
Špikovaný hovězí plátek s omáčkou na cibulovém základu s výraznou chutí nakládaných okurek.