CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Železo + vit C + kys.listová 300 kapslí

0x
Z
I
 
Kód zboží:44064022
Výrobce:Golden Nature - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:525 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:


Železo + vit. C + kyselina listová 100 kapslí




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Železo + vitamín C + kyselina listová 3 x 100 kapslí

Golden Nature Železo+Vitamin C+Kys. listová 100 cps.
GOLDEN NATURE ŽELEZO V ORGANICKÉ FORMĚ V KOMBINACI S VITAMINEN C A KYSELINOU LISTOVOU.

Železo jako prvek patří mezi minerální látky, přesněji řečeno stopové prvky. I když jsou stopové prvky v organismu obsaženy v malém množství na jejich důležitosti to v žádném případě neubírá. Železo se účastní několika procesů v našem těle, mezi ty nejdůležitější řadíme tvorbu červených krvinek a transport kyslíku po celém těle.

Železo je jedním z dalších esenciálních vitaminů, a tak jsme odkázáni na jeho přísun formou potravy či doplňků stravy, jelikož si ho tělo samo vyrobit neumí. Potraviny, které obsahují vyšší množství železa jsou zejména:

Ze živočišných zdrojů ho nalezneme: ve vnitřnostech a červeném mase
Z rostlinných zdrojů ho nalezneme: v obilovinách, luštěninách jako (sója, fazole, červená čočka), špenátu či sušeném ovoci mezi které patří meruňky či rozinky.

Železo jako takové se nevyskytuje pouze v jedné formě, a proto je potřeba být obezřetný a vybírat pouze jeho organické formy, které tělo dokáže mnohem lépe využit.

Co všechno Železo v našem těle podporuje:

Přispívá k normálnímu energetickému metabolismu
Přispívá k normálním rozpoznávacím funkcím
Přispívá k normální tvorbě červených krvinek a hemoglobinu
Přispívá k normálnímu přenosu kyslíku v těle
Přispívá k normální funkci imunitního systému
Přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání
Podílí se na procesu dělení buněk
Přispívá k rozvoji poznávacích funkcí u dětí

Proč zvolit zrovna Golden Nature Železo s Vitaminem C a Kys. listovou??
Golden Nature Železo je organické železo ve dvojmocné formě (Ferrous gluconate), které vyniká svojí vstřebatelností a je obohaceno o kyselinu listovou a vitamin C.

Vitamin C také podporuje vstřebatelnost železa, která sama o sobě není příliš vysoká. Kombinací železa a vitaminu C vzniká smysluplný produkt, který je svým složením efektivní v terapii a řešení problémů s nedostatkem železa v organismu. Golden Nature Železo ve své dvojmocné formě je jednoznačně vhodnější variantou oproti trojmocnému železu. Trojmocné železo musí v těle projít oxidací na železo dvojmocné, čímž naše tělo vystavuje dalšímu procesu, který ve výsledku může ovlivnit finální vstřebatelnost a využitelnost železa.

Železo od Golden Nature obsahuje v jedné kapsli 100% RHP (referenční hodnota příjmu) železa, takže jedna kapsle nahradí jeho celkový denní příjem. To vše je obsaženo v rostlinné kapsli z hypromelozy, aby finální produkt byl vhodný i pro vegany.
Složení:
Železo (Ferrous gluconate) – 14 mg (100% RHP - Referenční hodnota příjmu)
Kyselina listová – 400 μg (200% RHP - Referenční hodnota příjmu)
Vitamin C - 50 mg (62,5% RHP - Referenční hodnota příjmu)
Plnidlo: rýžová mouka
Transparentní rostlinná (HPMC) tobolka

Obsah balení: 100 cps
Vitamíny a minerály v 1 kapsli:
Vitamín B9 - kyselina listová400 mcg
Vitamín C50 mg
Železo14 mg
Dávkování:
Užívejte 1 kapsli 1x denně, zapít dostatečným množstvím tekutiny. (ideálně 1hod. před jídlem, nebo 2hod. po jídle) Upozornění: Doplněk stravy s obsahem železa, vitaminu C a kyseliny listové. Doplněk stravy neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Chraňte před vlhkem a přímým slunečním svitem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování 1 kapsli. Není vhodné kombinovat s alkoholem. Minimální trvanlivost do data uvedeném na obalu. Vyrobeno v ČR.

Měrná cena: 2 Kč vč. DPH / 1cps



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna