CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Zinc 500 tablet

0x
Z
I
R
 
Kód zboží:51064001
Výrobce:Musclesport - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:382 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:


ZMA - Zinc Mag 120 kapslí
Zinc 240 tablet
Zinc histidine 100 kapslí zinek
Triple zinc 90 kapslí zinek
Zinc 90 tablet




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Zinc 500 tablet

Zinek v nejlépe vstřebatelné formě – citranu zinečnatém. Jedna tableta obsahuje 25 mg čistého zinku.

Zinek je významnou součástí enzymových systémů, které jsou důležité při látkové výměně sacharidů, tuků a proteinů. Přispívá k udržení normálního stavu kostí, nehtů a pokožky. Napomáhá k normální funkci imunitního systému. Přispívá k plodnosti a normální funkci reprodukčních orgánů, podílí se na procesu dělení buněk a tvorbě DNA.

Zinek je silný antioxidant a jako takový chrání buňky před oxidativním stresem, který vzniká v důsledku nerovnováhy volných radikálů a antioxidantů v těle. Účastní se metabolismu vitaminu A, dále se podílí na udržení normálního stavu zraku a dalších rozpoznávacích funkcí.

Zinek je velmi důležitý prvek pro anabolizaci svalových bílkovin (růst svalů). Nedostatek zinku v důsledku velkého metabolismu bílkovin (v pubertě, při posilování, při braní steroidů) se projevuje jako akné. Proti akné uživatelé uvádějí jako účinnou dávku až 100-150 mg denně (v praxi ke každému jídlu s větším obsahem bílkovin). Zinek se rovněž používá pro ochranu prostaty proti zvětšování či nádorové chorobě při užívání anabolických steroidů. Některé osoby mají celoživotně zvýšené vylučování zinku z organismu (bílé skvrny na nehtech).
Složení:
Citran zinečnatý. Pomocné tabletovací látky: kukuřičná vláknina, mikrokrystalická celula, oxid křemičitý, talek, fosforečnan vápenatý, stearan hořečnatý.
Vitamíny a minerály v 1 tabletě:
Zinek25 mg
Dávkování:
Doporučuje se užívat 1 tableta denně nebo obden. Maximální denní povolená dávka je 1 tableta. Omezení: Není vhodné pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy a pro osoby s nesnášenlivostí na některou z použitých surovin. Nenahrazuje pestrou stravu.

Měrná cena: 1 Kč vč. DPH / 1tbl



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna