CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Pharma Vitamin D3 4000 IU vege spray 30 ml

0x
I
Z
R
 
Kód zboží:45063034
Výrobce:Ostrovit - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:258 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:


Vitamin D3 + K2 + zinc 80 tablet
Pharma Vitamin D3 4000 IU vege spray 30 ml
Vitamin D3 8000 IU 200 tablet
Aqua Kick ADEK 300 g
Pharma Vitamin D3 1000 IU junior spray 30 ml
Pharma Vitamin D3 4000 IU drops 30 ml
Vitamin ADEK 200 tablet
Vitamin D3 400 IU baby spray 30 ml
Vitamin D3 4000 IU 120 kapslí
Vitamin D3 5000 IU 250 kapslí
Vitamin D3 8000 IU + K2 60 tablet
Vitamin D3 8000 IU 200 tablet




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Pharma Vitamin D3 4000 IU vege spray 30 ml

Veganský doplněk stravy ve formě spreje, který vám umožní rychle a jednoduše dodat tělu potřebnou denní dávku vitaminu D. Výrobek byl obohacen o vitamin E, který vykazuje antioxidační účinky a MCT olej z olejnatých semen, který podporuje vstřebávání vitamínů.
Složky obsažené v doplňku vám umožní těšit se ze silných kostí a zubů, mít krásnou a hladkou pokožku, chrání před infekcemi, snižují počet volných radikálů v těle a podporují oběhový systém.

Účinky vitamínu D3:
- Podporuje správné vstřebávání vápníku a fosforu
- Udržuje optimální hladinu fosforu v krvi
- Podporuje zdraví kostí svalů
- Podporuje imunitní systém
- Má pozitivní vliv na cévní systém
- Slouží jako prevence před cukrovkou a různými druhy nádorů.

Nedostatek vitaminu D vede u dětí k malformacím známým jako rachitida (křivice). U dospělých způsobuje narušení skladby kostí (osteoporózu, osteopenii) a zvýšený výskyt zlomenin. Nedostatek vitaminu D je velmi častý u starších lidí a zapříčiňuje osteoporózu, nižší svalovou sílu a hmotu (sarkopenii), nižší fyzickou aktivitu a častější pády. Nové studie pak v důsledku nedostatku vitaminu D poukazují na zvýšený výskyt autoimunitních, onkologických, kardiovaskulárních a dalších civilizačních onemocnění (např. diabetu).

Obsažený vitamín E patří k nejdůležitějším antioxidantům. Chrání buňky před volnými radikály, oxidačním stresem a zároveň pomáhá zpomalovat stárnutí buněk. Nedostatek vitamínu E způsobuje neurologické potíže a snižuje obranyschopnost.

MCT olej slouží pro podporu tukového metabolismu, ochranu zdraví srdce a cév, vice energie, lepší náladu, trávení a absorpci nutrientů.
Složení:
MCT olej obsahující mastné kyseliny se středně dlouhým řetězcem z guinejských olejnatých semen, D-alfa-tokoferylacetát (vitamín E), přírodní vitamín D z islandského lišejníku (cholekalciferol).

Upozornění: Výrobek může obsahovat mléko, vejce, lepek, sója, ořechy.
Nutriční informace v jedné dávce:
Vitamín D0.05 mg
Vitamín E1.8 mg
Dávkování:
Zdraví dospělí do 75 let - 1 stisk dávkovací pumpy 1x denně přímo do úst nebo do jídla. Zdraví dospělí nad 75 let - 2x denně 2 stlačení dávkovací pumpy přímo do úst nebo do jídla. Před použitím je vhodné provést test 25-(OH)D v krvi a výsledek testu konzultovat se svým lékařem nebo lékárníkem.

Měrná cena: 0 Kč vč. DPH / 100ml



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna