CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Riboflavin vitamín B2 10 mg 60 tablet

0x
I
Z
 
Kód zboží:37063018
Výrobce:VitaHarmony - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:50 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:


VE Riboflavin vitamín B2 10 mg 320 tbl




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Riboflavin vitamín B2 10 mg 60 tablet

Riboflavin patří do skupiny vitaminů B, které jsou rozpustné ve vodě a v těle se neukládají, proto je žádoucí jej stále doplňovat. Zvýšenou potřebu mají ženy užívající antikoncepci, adolescenti, starší lidé a lidé se sníženým příjmem mléčných produktů.

V organismu vykazuje antioxidační aktivitu.
Přispívá k normální činnosti nervové soustavy a ke snížení míry únavy a vyčerpání. Uplatňuje se při metabolismu železa v krvi a pomáhá k udržení normálních červených krvinek. Má vliv na kvalitu pokožky a zraku.

Nedostatek riboflavinu se projevuje hlavně zánětlivými změnami kůže (dermatitidami) a sliznic. Nejčastěji se vyskytuje při léčbě antibiotiky nebo při některých onemocněních (celiakie, diabetes, onemocnění štítné žlázy, poruchy trávicího traktu). Příznaky nedostatku jsou např. rozpraskané koutky rtů, afty, bolest v krku, pálení očí, mastící se vlasy, ospalost, suchá a drsná kůže, záněty spojivek a světloplachost.

Zvýšený příjem riboflavinu je vhodný pro ženy užívající kontraceptiva a dále pro všechny další, kteří z různých důvodů nepřijímají mléko a mléčné výrobky.
Složení:
Vitamín B12, hydrogenfosforečnan vápenatý dihydrát, maltodextrin, mikrokrystalická celulosa, sorbitol, polydextrosa, hydroxypropylmethylcelulosa, stearan hořečnatý.
Vitamíny a minerály v 1 tabletě:
Dávkování:
Dospělí 1 tableta denně.

Měrná cena: 1 Kč vč. DPH / 1tbl



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna