CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Vegan vitamín D3 60 kapslí

0x
I
Z
 
Kód zboží:80063007
Výrobce:GreenFood nutrition - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:170 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:


Vitamin D3 + K2 + zinc 80 tablet
Pharma Vitamin D3 4000 IU vege spray 30 ml
Vitamin D3 8000 IU 200 tablet




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Vegan Vitamín D3 60 kapslí

Vegan Vitamín D3 pochází z řas. Vzhledem k severnímu původu řas, kde světlo je vzácné, vyvinuly tyto řasy schopnost produkovat živiny, které potřebuje k růstu, včetně vysoké hladiny vitaminu D3.
Vegan Vitamín D3 přispívá k dosažení normální funkce svalového aparátu a normální funkce imunitního systému. Jedná se o v tucích rozpustný vitamín. Za normálních okolností se vitamín D tvoří v kůži působením slunečního záření. Lepší vstřebatelnosti vitamínu D3 dosáhnete užitím spolu se stravou s obsahem tuků (např. avocado) a současným užitím vitamínu K2.
Každá kapsle obsahuje maximální bezpečnou povolenou denní dávku vitamínu D3, kterou určil Státní ústav pro kontrolu léčiv.

Vegan Vitamín D3 vyhledávají lidé orientovaní na:
- Činnost svalů
- Stav kostí a zubů
- Podporu imunitního systému.
Složení:
Rýžová mouka, Vitamin D3 (cholekalciferol-lišejník), rostlinná kapsle z hypromelózy, protispékavé látky: Stearát hořečnatý, oxid křemičitý.

Vitamíny a minerály v 1 kapsli:
Vitamín D30.025 mg
Dávkování:
Užijte 1 kapsli denně. Nepřekračujte doporučené dávkování. Upozornění na obale: Doplněk stravy. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. U kojících a těhotných je vhodná konzultace s lékařem. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Minimální trvanlivost uvedena na obalu.

Měrná cena: 3 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


B-complex + vitamín C 90 kapslí

Pyridoxin (vit. B6) 500 tbl.

Vitamín K2 + D3 90 tablet

Pharma Vitamin D3 4000 IU vege spray 30 ml




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna