CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Vitamin D3 2000iu 60 kapslí

0x
I
Z
R
 
Kód zboží:66063008
Výrobce:Viridian nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:342 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:


Vitamin D3 + K2 + zinc 80 tablet
Pharma Vitamin D3 4000 IU vege spray 30 ml
Vitamin D3 8000 IU 200 tablet




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Vitamin D3 2000iu 60 kapslí

Vitamín D3 (cholekarciferol) ve formě extraktu z lišejníku. Hodnota IU udává množství účinné látky v extraktu - Vitamín D3 s hodnotou 2000IU obsahuje 1000 % doporučené denní dávky vitamínu, proto postačí brát jednu kapsli obden.

Tento vitamín si tělo vyrábí samo transformací po vystavení slunečnímu svitu. Lze jej také nalézt v živočišných produktech, vitamín D3 v tomto doplňku je však získaný z veganského zdroje – lišejníku. Nedostatkem vitamínu D obvykle trpíme v zimě, případně jsou ohroženi všichni nosící celoročně oblečení zakrývající většinu těla, nebo také senioři.

Vitamín D lze doporučit všem jedincům zaměřeným na:

- Stav kostí a kloubního aparátu
- Fungování svalstva
- Stav imunitního systému
- Spánek a psychickou kondici

Čistota produktu

- Všechny složky jsou 100% aktivní
- Produkt je oficiálně certifikován autorizačním úřadem Soil Association jako organický produkt s garantovaným ekologickým původem použitých ingrediencí.
- Použita je výhradně forma kvalitních kapslí rostlinného původu, s obsahem „volného“ prášku (značka Viridian Nutrition nevyužívá formu levnějších tablet z důvodu vysokého
obsahu balastních „pojiv a lepidel“, která mohou tvořit až 50% tablety)
- Produkt neobsahuje geneticky modifikované, či ozařované složky
- Neobsahuje složky živočišného původu: vhodné pro vegany
- Neobsahuje konzervační prostředky, umělá barviva, pšeničný lepek, pšenici, laktózu, přidané cukry, kvasnice, stearát hořečnatý, kyselinu stearovou
Složení:
Složení: v 1 kapsli: vitamín D3 2000 IU 50 μg 1000 % RHP* (vegan forma extrahovaná z lišejníku), obal kapsle 40 mg (hydroxypropyl methyl celulóza) na bázi vojtěšky. *Referenční hodnoty příjmu vitamínů a minerálních látek.

Doplněk stravy.
Vitamíny a minerály v 1 kapsli:
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
HPMC40 mg
Dávkování:
Berte 1 kapsli obden, po jídle. Zapijte dostatečně vodou. Dávkování výrobce (1 kapsle denně) upravena dle české legislativy. Upozornění: Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy, proto konzultujte s lékařem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není náhrada pestré stravy. Skladujte v chladu, suchu, mimo dosah dětí. Jestliže užíváte léky na předpis, před konzumací tohoto doplňku stravy se nejdříve poraďte se svým ošetřujícím lékařem.

Měrná cena: 6 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Vitamin D3 + K2 + calcium 90 tablet

Vitamin D3 2000iu 150 kapslí

Pyridoxin 60 tbl

Health Line Vitamin D3 2000 IU 90 tablet




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna