CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE





klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Vitamin D3 400 IU baby spray 30 ml

Tekutá forma vitamínu D3 pro ty nejmenší. Jedna dávka představuje pouze 400 IU, což je doporučený denní příjem vitaminu D3 u dětí do 0,5 roku. Navíc s vitamín E, který podporuje zrak a cévní systém. Pro děti narozené před 32. týdnem těhotenství je doporučený příjem 800 IU.

Vitamín D je zodpovědný za normální vstřebávání fosforu, udržování zdravých kostí a zubů a bezproblémovou činnost svalů. V kombinaci s vitamínem K2 podporuje posílení kosterního systému, stimuluje vstřebávání vápníku a fosforu ve střevech, což dále ovlivňuje správnou mineralizaci kostí a zubům má také za následek zvýšení svalové síly a zabraňuje ztrátě svalové tkáně, urychluje spalování tuků a podporuje proces hubnutí. Kromě toho má vliv na zvýšení odolnosti těla vůči infekcím.

Obsažený vitamín E patří k nejdůležitějším antioxidantům. Chrání buňky před volnými radikály, oxidačním stresem a zároveň pomáhá zpomalovat stárnutí buněk. Nedostatek vitamínu E způsobuje neurologické potíže a snižuje obranyschopnost.
Složení:
MCT olej obsahující mastné kyseliny se středně dlouhým řetězcem z olejnatých semen Guineje, D-alfa-tokoferylacetát (vitamín E), cholekalciferol z lanolinu (vitamín D).

Upozornění: Výrobek může obsahovat mléko, vejce, lepek, sója, ořechy.
Nutriční informace v jedné dávce:
Vitamín D0.01 mg
Vitamín E1.8 mg
Dávkování:
Před použitím protřepejte. Dávkovací pumpu vtlačte jednou denně přímo do úst dítěte nebo do jídla.

Měrná cena: 0 Kč vč. DPH / 100ml



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna