CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE





klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Vitamin D3 8000 IU 200 tablet

Lidské tělo vitamín D přirozeně získává ze stravy a pokožky, kde je produkován, pokud je vystavena ultrafialovému slunečnímu záření. Standardní jídelníček však většinou dostatečný příjem vitamínu D nezajišťuje, a v zimních měsících kdy není tolik slunce může tělo pociťovat jeho nedostatek.

Účinky vitamínu D3:
- Podporuje správné vstřebávání vápníku a fosforu
- Udržuje optimální hladinu fosforu v krvi
- Podporuje zdraví kostí a svalů
- Podporuje imunitní systém
- Má pozitivní vliv na cévní systém
- Slouží jako prevence před cukrovkou a různými druhy nádorů.

Nedostatek vitaminu D vede u dětí k malformacím známým jako rachitida (křivice). U dospělých způsobuje narušení skladby kostí (osteoporózu, osteopenii) a zvýšený výskyt zlomenin. Nedostatek vitaminu D je velmi častý u starších lidí a zapříčiňuje osteoporózu, nižší svalovou sílu a hmotu (sarkopenii), nižší fyzickou aktivitu a častější pády. Nové studie pak v důsledku nedostatku vitaminu D poukazují na zvýšený výskyt autoimunitních, onkologických, kardiovaskulárních a dalších civilizačních onemocnění (např. diabetu).
Složení:
Objemové činidlo: mikrokrystalická celulóza; škrob, cholekalciferol (vitamín D), protispékavá činidla: hořečnaté soli mastných kyselin, oxid křemičitý.

Upozornění: Výrobek může obsahovat mléko, vejce, lepek, sója, ořechy.
Průměrné nutriční informace v 1 kapsli:
Vitamín D30.05 mg
Dávkování:
Užívejte 1/4 tablety denně.

Měrná cena: 1 Kč vč. DPH / 1tbl



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna