CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Vita detox 90 kapslí

0x
I
Z
R
 
Kód zboží:15867003
Výrobce:Sanus vita
Dostupnost:skladem
 
Cena:462 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Vita detox 90 kapslí

Kombinace bylinných výtažků, slunečnicových fosfolipidů a vitaminů pro normální činnost jater. Ostropestřec mariánský, kurkumin a extrakt z indického dřišťálu (berberis aristata) přispívají k normální funkci jater.


VITA DETOX

Vstupte do světa péče o játra s naším produktem Vita Detox – účinným pomocníkem pro ochranu a regeneraci našich jater! Životní styl plný lákadel, která mohou naše játra zatěžovat, může být spojen s konzumací tučného a nezdravého jídla, potravin obsahujících emulgátory, nadměrnou konzumací alkoholu a podobnými nezdravými návyky. Často si však ani neuvědomujeme, jak těžce játra pracují a jak jsou důležitým orgánem v našem těle. Proto je klíčové věnovat jim adekvátní péči, a zde vstupuje do hry Vita Detox.

Srdcem Vita Detox je ostropestřec mariánský, považovaný za nejsilnější přírodní lék na játra. Jeho účinné látky nejen chrání játra, ale také podporují obnovu jaterních buněk, což je klíčové pro optimální fungování tohoto orgánu.

Kombinace ostropestřce se sojovými fosfolipidy a kurkuminem dále zvyšuje účinnost Vita Detox. Slunečnicové fosfolipidy podporují transport účinných látek, zatímco kurkumin má známé protizánětlivé vlastnosti.

Dřišťál je další složkou Vita Detox, která přispívá k celkové účinnosti produktu. Rostlina obsahuje různé antioxidanty, které mohou chránit buňky před poškozením volnými radikály, má antioxidační vlastnosti a podporuje imunitní systém.

Vita Detox je obohacen o vitaminy C, B6 a B12. Vitamin C je známý svým antioxidačním účinkem, zatímco vitaminy B6 a B12 podporují normální funkci nervové soustavy a přispívají k metabolismu.

Dobře fungující játra mají schopnost efektivně spalovat tuky, což činí Vita Detox vhodným doplňkem i pro ty z nás, kteří se účastní redukčních diet. Antioxidační účinky kombinace látek obsažených v produktu podporují celkovou imunitu a chrání mozek.

Vita Detox byl vyvinut ve spolupráci s profesionálními sportovci, což zaručuje vysokou kvalitu a účinnost. Bez ohledu na to, zda jsme sportovci, lidi se zvýšenou fyzickou zátěží nebo prostě toužíme po zdravém životním stylu, Vita Detox je tu pro nás. Podpořme játra tím nejlepším a zaručme tak účinný detox pro naše tělo!
Složení:
Ostropestřec mariánský extrakt, želatinová tobolka, sójové fosfolipidy – lecitin, cholin bitartrát, inositol, vitamin C (kyselina l-askorbová), berberis aristata extrakt (85 % berberin HCl), protispékavá látka (stearan hořečnatý), kurkumin extrakt, vitamin B6, vitamin B12 (kyanokobalamin).

Nutriční hodnoty

1 dávka (2 tobolky) RHP*
Ostropestřec mariánský extrakt 500 mg
- z toho silymarin 400 mg
Sójové fosfolipidy (lecitin) 200 mg
Cholin bitartrát 100 mg
Inositol 100 mg
Berberin HCl 50 mg
Kurkumin extrakt 50 mg
Vitamin C 80 mg 100 %
Vitamin B6 7 mg 500 %
Vitamin B12 5 μg 200 %
*RHP = Referenční hodnota příjmu

Alergeny

Obsahuje sóju.
Dávkování:
2 tobolky užívejte po jídle, zapijte dostatečným množstvím vody. Upozornění Nevhodné pro děti (možnost udušení), těhotné a kojící ženy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Není náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování.

Měrná cena: 5 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Vita sleep 90 kapslí

Multivitamín tabs 90 tablet

High Five Multivitamin and Mineral 30 kaps

Synerbio 40+ 60 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna