CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Moringa 700mg 90 kapslí

0x
 
Kód zboží:37067123
Výrobce:VitaHarmony - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:236 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Moringa 700mg 90 kapslí

Moringa oleifera, známá jako "strom života", je tropická rostlina, která je oceňována pro svůj bohatý obsah vitaminů, minerálů a antioxidantů. Obsahuje také bílkoviny a vlákninu. Listy moringy jsou zvláště bohaté na vitamin A, vitamin C, vápník a železo. Právě pro svou vysokou nutriční hodnotu se řadí mezi superpotraviny.

Tato rostlina je používána v tradiční medicíně v různých kulturách po celém světě. Její účinky na lidské zdraví jsou různorodé a mnohostranné. Moringa přispívá k udržení normální hladiny glukózy v krvi, a proto se doporučuje diabetikům. Příznivě působí na kvalitu vlasů, kterým navrací vitalitu.

Užívání přípravku je vhodné především pro seniory a dospívajíci děti. Užívání moringy olejodárné se doporučuje také osobám se zhoršenou imunitou, vystaveným fyzické námaze nebo osobám špatně odolávajícím stresu. Doplněk stravy je nicméně vhodný i pro aktivní a sportující osoby.
Složení:
Obsah v 2 kapslich HM OT. %DRHP
MORINGA OLEIFERA 700 mg *
* Denní referenční hodnota přijmu v 1 kapsli není stanovena
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
moringa prášek350 mg
Dávkování:
2 kapsle denně. Kapsli spolkněte a zapijte dostatečným množstvím tekutiny. Skladování: Na suchém a chladném místě, v uzavřeném obalu, mimo dosah dětí! Minimální trvanlivost do data uvedeného na spodní straně obalu. Chraňte před přímým sluncem. Upozornění: Začněte užívat pouze z nepoškozeného bezpečnostního obalu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno dětem do 3 let. Nevhodný pro těhotné a kojící ženy. Není určeno jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu. Po otevření balení spotřebujte, dle doporučeného dávkování, co nejdříve.

Měrná cena: 3 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Coenzyme Q10 60 kapslí

Omega 3+ 2 x 90 tobolek

Pure Cleanse 120 kapslí (Detox)

Sage Tincture 50ml Organic Šalvěj lékařská




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna