CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Exclusive Acerola přírodní vitamín C 100 kapslí

0x
Z
I
 
Kód zboží:44062005
Výrobce:Golden Nature - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:279 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Exclusive Acerola přírodní vitamín C 100 kapslí

Golden Nature Exclusive Acerola s deklarovaným extraktem standardizovaným na obsah 25% přírodního vitaminu C (125mg/ kapsle přírodního vitaminu C.


Acerola nebo také barbadoská třešen či malpígie lysál patří mezi rostliny, jejichž plody jsou jedním z nejbohatších zdrojů přírodního vitaminu C. Pro srovnání Acerola obsahuje ve svých 100g přibližně stejné množství přírodního vitaminu C jako má 300 citronů a to je už znatelný rozdíl nebo lze Acerolu porovnat s pomerančem, kdy zralé plody barbadoské třešně obsahují cca 4,5 % přírodního vitaminu C, což je v porovnáním s pomerančem až 30x větší množství. Vitamín C není jediným vitaminem obsaženým v této rostlině, Acerola je bohatá také na vitaminy skupiny B například thiamin, riboflavin, niacin či kyselina listová dále pak na vitamin E, hesperidin či rutin.


Barbadoská třešeň je poměrně hustý keř dálo by se říci i malý strom s chlupatými větvemi a červenými květy. Plody Aceroly připomínají naše třešně. Mají velmi podobnou lesklou červenou slupku. Dužina je velmi šťavnatá a kyselá. Plody se dají konzumovat samotné, ale to se může praktikovat přímo u zdroje, jelikož podléhají rychlé zkáze. Často se tedy plody aceroly sklízí nedozrálé a nechávají se plně dozrát až po utržení. Jak název Aceroly - barbadoská třešeň napovídá, vyskytuje na karibském ostrově Barbados. Není to však jediné místo, kde tento keř nalezneme. V dnešní době je tato rostlina k nalezení po celém Karibiku, střední i jižní Americe, jihovýchodní Asii, Austrálii a Africe.


Přírodní vitamin C nebo synteticky vitamin C??

Přírodním vitaminem C je takový vitamin, který se nachází přirozeně v ovoci, zelenině a dalších potravinách. Jeden z hlavních benefitů, kde přírodní vitamin C předčí ten umělé vyráběny je vzájemná podpora vitaminu C s ostatními obsaženými látkami, které ovoce, zelenina a také acerola obsahuje. V přírodě se totiž mnohdy vitaminy vyskytují v komplexu dalších aktivních látek, kdy se jejich efekt a vstřebatelnost vzájemně podporuje. U aceroly tomu tak je při vzájemném působení vitaminu C a flavonoidů. Obě látky se navzájem podporují a chrání se před oxidací, díky flavonoidům se vitamin C lépe vstřebává.


Syntetickým vitaminem C je uměle vyráběný vitamin v laboratorních či průmyslových podmínkách. Závěrem lze říct, že acerola je ideálním kandidátem pro ty, co chtějí jít přírodní cestou a vytěžit maximum z přírodních zdrojů. I když se ale rozhodnete pro syntetickou variantu vitaminu C rozhodně neprohloupíte a podpoříte váš organismus.


Acerola (přírodní vitamin C) má vliv na:

- Přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí, chrupavek
- Přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci
- Přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci dásní
- Přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kůže
- Přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci zubů
- Přispívá k normálnímu energetickému metabolismu
- Přispívá k normální činnosti nervové soustavy
- Přispívá k normální psychické činnosti
- Přispívá k normální funkci imunitního systému
- Přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem
- Přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání
- Přispívá k regeneraci redukované formy vitaminu E
- Zvyšuje vstřebávání železa
- Přispívá k udržení normální funkce imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm


Proč šáhnout po Golden Nature Exclusive Acerola??

Řada Golden Nature Exclusive jak je již z názvu patrné, je exkluzivní a vylepšená řada klasické řady Golden Nature. Nová řada produktů GN Exclusive vyniká prvotřídními doplňky stravy se smysluplným složením a efektivním využitím. Produkty Golden Nature Exlusive jsou nabité aktivními látkami, které jsou díky kapslím z hydroxypropylmethyl celulózy (HPMC tobolky) vhodné i pro vegetariány a vegany. Každý produkt obsahuje maximálně možné a efektivní složení bez přísad, pojiv, plniv a dalších pomocných látek. Golden Nature Exlusive jsou prvotřídní doplňky stravy, které upřednostňují kvality před kvantitou. Golden Nature Exclusive Acerola obsahuje deklarovaný podíl přírodního vitaminu C v obsahu 125mg v jedné kapsli. Acerola je vhodná pro jedince, kteří dávají přednost přírodní síle vitamínu, oproti synteticky zhotoveným.

Obsah balení: 100 cps.
Složení:
Složení v jedné kapsli:
Acerola (standardizovaný extrakt 25%) - 500 mg
z toho přírodní vitamin C - 125 mg (156% - RHP*)

Transparentní rostlinná HPMC tobolka (vhodná pro vegany)
Vitamíny a minerály v 1 kapsli:
Vitamín C125 mg
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Acerola500 mg
Dávkování:
Doporučené dávkování: Užívejte 1 kapsli 1x denně, zapít dostatečným množstvím tekutiny. Upozornění: Doplněk stravy s rostlinným extraktem a vitaminem C. Doplněk stravy neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Chraňte před vlhkem a přímým slunečním svitem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování 1 kapsli. Není vhodné kombinovat s alkoholem. Minimální trvanlivost do data uvedeném na obalu. Vyrobeno v ČR.

Měrná cena: 3 Kč vč. DPH / 1cps



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna