CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Liposomal vitamín C 500mg upgrade 60 kapslí

0x
I
Z
K
R
 
Kód zboží:85362001
Výrobce:BrainMax - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:598 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Liposomal vitamín C 500mg upgrade 60 kapslí

BrainMax Liposomal Vitamin C UPGRADE, Lipozomální Vitamín C + Extrakt z šípku a bioflavonoidy, 500 mg, 60 rostlinných kapslí
Vstřebatelnost vitamínu C až 95% díky kombinaci lipozomální technologie LipoComplex Vitamin C® a bioaktivní formy vitamínu C společně s extraktem z šípku i citrusovými bioflavonoidy. Vitamín C je zapouzdřen v nano částicích zvaných lipozomy a díky tomu dokáže projít skrz stěnu tenkého střeva a dostat se do krevního řečiště. Běžné formy vitamínu C střevní bariéru překonávají jen s velkými obtížemi a proto se vstřebá do krevní plazmy pouze 8% vitamínu C. Proto je lipozomální vitamín C jasnou volbou pro všechny, kteří potřebují podpořit organismus během nemoc a chtějí posílit celkovou imunitu.

Lipozomy jsou složeny z přírodních fosfolipidů, které jsou základními stavebními kameny všech našich buněk, proto přes stěny buněk prochází zcela bez problému tzv. pasivním transportem. Přirozeně se lipozomy vyskytují např. v kolostru a mateřském mléce, kde je maximální absorpce a využitelnost naprosto nezbytná. Lipozomální transportní systém nabízí po injekční aplikaci další účinnou alternativu k příjmu vitamínu C. Lipozomy jsou navíc oproti běžným formám vitamínu C šetrnější k žaludku a to i při vyšších dávkách.

Proč užívat vitamín C
Vitamín C je ve vodě rozpustný vitamín, který si náš organismus neumí sám syntetizovat a proto je důležité přijímat ho z potravy. Ovšem v dnešní stresové době jen málokdo dokáže přijímat vitamín C v optimálním množství a proto je vhodné vitamín C obzvláště v zimních měsících suplementovat.

Vítamín C je zásadní pro funkci imunitního systému, ochranu buněk před oxidativním stresem, přispívá k tvorbě tvorbě kolagenu (důležitého strukturálního proteinu pojivových tkání), díky čemuž je de facto důležitý i pro normální funkci kostí, chrupavek, zubů nebo kůže. Zapomenout nesmíme ani na to, že vitamin C zvyšuje vstřebávání železa a přispívá k normální činnosti nervové soustavy. Je to také vysoce účinný antioxidant, který může chránit buňky a molekuly těla před poškozením volnými radikály a reaktivními kyslíkovými molekulami vznikajícími při normálním metabolismu a vystavení stresovým látkám prostředí.

Přednosti BrainMax Liposomal Vitamin C
- Technologie lipozomálního kompexu vitamínu LipocellComplex Vitamin C™ s vyšší stabilitou a biodostupností (absorpce až 95%).
- Lipozomální komplex obohacený o extrakt z šípku a citrusové bioflavonoidy.
- Lepší transport vitamínu C na místo určení – skrze střevní stěnu do krevního řečiště a odtud snadné vstřebání přímo do buněk.
- Perfektní biologická dostupnost – využitelnost vitamínu C pro organismus.
- Liposomální vrstva vitamín C chrání proti poškození v trávicím traktu.
- Lipozomy LipoComplex jsou vstřebávány mizním systémem.
- Lipozomy LipoComplex nejsou metabolizovány játry (odlišná cesta vstřebávání).
- Lipozomy LipoComplex jsou do buňky vstřebávány pasivním transportem (bez potřeby další energie).
- Zdroj fosfolipidů: GMO free slunečnicový olej (EU).
- Vyrobeno v ČR.
- Bez pachuti, stabilní forma odolávající vyšším teplotám, dlouhá trvanlivost.
- Bez obsahu balastních látek, sladidel a příměsí (éček).
Složení:
Složení:
Vitamín C, LipoComplex vitamín C liposomální fosfolipidová směs, extrakt z šípku a komplex citrusových bioflavonoidů

Neobsahuje žádná plnidla ani stabilizátory, pouze deklarované složení v nejčistší formě. Rostlinné kapsle na bázi hydroxypropylcelulózy. Produkt je vhodný i pro vegany.
Vitamíny a minerály v jedné dávce
Vitamín C500 mg
Obsah ostatních účinných látek v jedné dávce
extrakt z šípku30 mg
komplex citrusových bioflavonoidů30 mg
LipoComplex Vitamin CTM Liposomální fosfolipidová směs235 mg
Dávkování:
Dávkování: -Pokud vitamín C užíváte preventivně pro posílení organismu a získání jeho přirozených benefitů, doporučuje se 1 kapsle denně, zapít vodou. - V době zvýšeného rizika infekce (například v období chřipkové epidemie) užívejte 2 kapsle denně, zapijte vodou. - Pokud bojujete s nemocí a potřebujete posílit obranyschopnost a napomoci regeneraci organismu, doporučujeme 3 kapsle denně a zapít vodou. Skladujte při pokojové teplotě na suchém a tmavém místě. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Dodržujte zdravý životní styl.

Měrná cena: 6 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Vitamín C plus + vitamin D3 + zinc 120 kapslí

C vitamin + rose hips 1000mg 100 kapslí

Vitamín C 500mg s postupným uvolňováním 60 kapslí

Vitamin C 60 gummies




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna