CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Vitamín C plus + vitamin D3 + zinc 120 kapslí

0x
I
Z
 
Kód zboží:54062001
Výrobce:Penco - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:234 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Vitamín C plus + vitamin d3 + zinek 120 kapslí

Obsahuje v 1 tobolce vysokou dávku účinné kombinace vitamínů C, D a zinku, které podporují normální funkci imunitního systému. Zinek je přítomen v organické dobře vstřebatelné formě.

VÝHODY PENCO® VITAMIN C PLUS:
1.Vysoká dávka vitamínu C - 500mg v 1 tobolce, která odpová 625% doporučené denní dávky
2.Vyšší obsah vitamínu D3 - 25 µg v 1 tobolce, který odpovídá 500% doporučené denní dávky
3.Vyšší obsah Zinku 25mg v 1 tobolce, který odpovídá 250% doporučené denní dávky.
4.Tato účinná kombinace dle nových studií pozitivně ovlivňuje imununitu.

PODROBNÁ CHARAKTERISTIKA ÚČINNÝCH LÁTEK:
Vitamín C podporuje přirozenou obranyschopnost organismu a přispívá k udržení normální funkce imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm. Pozitivního efektu se dosáhne v dávce již 200 mg denně navíc k doporučenému dennímu příjmu vitamínu C. Vitamín C také přispívá k normální činnosti nervové soustavy a ke snížení únavy a vyčerpání.

Zinek je nejen rozhodující složkou imunitního systému, ale přispívá také k udržení normálního stavu kostí, vlasů, nehtů a pokožky a k udržení normální hladiny testosteronu v krvi. Podle některých studií pomáhá zmírnit projevy nachlazení a zkrátit dobu jeho trvání. V doplňku stravy Penco® Vitamín C plus je přítomen v organické dobře vstřebatelné formě jako glukonan zinečnatý.

Vitamín D je „sluneční vitamín“, se strukturou hormonu, který přispívá k normálnímu vstřebávání vápníku a fosforu a je nepostradatelný pro zdravé kosti. Je také důležitý pro normální imunitní systém. Dostatek vitamínu D se tvoří působením slunečního světla na kůži. V podzimních a zimních měsících mnoho lidí nemá dost slunečního záření na vytvoření potřebné dávky vitamínu D, navíc s věkem klesá schopnost těla tvořit vitamín D. Podle posledních studií je nedostatek vitamínu D u starších lidí častý. Pro lidi nad 65 let je doporučováno 10 µg denně.

PRO KOHO JE PENCO® VITAMIN C PLUS URČEN?
Penco® Vitamín C plus doporučujeme pro osoby se zvýšenou fyzickou a psychickou zátěží, pro sportovce a pro starší lidi nad 60 let. Je vhodný zejména v období extrémní fyzické zátěže, psychického stresu nebo v podzimních a zimních měsících a v období zvýšeného rizika virové nákazy.
Složení:
vitamín C (L-askorbová kyselina), želatinová tobolka (100% želatina), glukonan zinečnatý, vitamín D (cholekalciferol). Výrobek může obsahovat stopy mléka, vajec a sóji.
Upozornění: Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Výrobek není určen pro děti do 12 let, těhotné a kojící ženy na doporučení lékaře. Ukládat mimo dosah dětí! Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. V případě jakýchkoli obtíží po užití přípravku přerušte jeho užívání.
Minimální trvanlivost do data vyznačeného na dně obalu.
Skladujte a uchovávejte v suchu při teplotě do 25 O C.
Penco® Vitamín C plus – doplněk stravy v želatinových tobolkách, vhodný pro normální funkci imunitního systému, kombinace vitamínů C, D a zinku
Vitamíny a minerály v 1 tabletě:
Vitamín C500 mg
Zinek25 mg
Dávkování:
Dospělí 1 tobolku denně, děti od 12 let 1 tobolku denně nebo obden. 1 tobolku zapijte 200 – 300 ml vody nebo hypotonického nápoje.

Měrná cena: 2 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Vitamín C 500mg s postupným uvolňováním 60 kapslí

Provegan Vitamín C 1000mg with Acerola 60 kapslí

Liposomal C 500 mg 250 ml pomeranč

Extra C 950 mg 90 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna