CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Pharma vitamin C kids lozenges 360 tablet dětský vitamín C

0x
I
Z
K
X
 
Kód zboží:45062019
Výrobce:Ostrovit - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:210 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:


Natural vitamín C from rose hips 300 g
Pharma ruscus + hesperidin + vitamin C 60 kapslí
Pharma Vitamín C KIDS drops 30 ml
Supreme pure Vitamín C 500 g
Vitamín C 1000 g
Vitamin C 1000 mg 250 kapslí
Vitamin C 1000 mg 30 tablet
Vitamin C 1000 mg 90 tablet
Vitamin C 2000 shot 100 ml zelené jablko
Vitamin C 500 mg 30 tablet
Vitamín C drops 30 ml




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Pharma vitamin C kids lozenges 360 tablet dětský vitamín C

Ostrovit Pharma Vitamin C pastilky pro děti 360 tablet
Pastilky OstroVit Pharma Vitamin C KIDS jsou vysoce kvalitní doplněk stravy ve formě pastilek s lahodnou příchutí Coca-Coly, vytvořený pro nejmenší. Jedná se o pohodlnou a chutnou formu doplňku stravy, určenou pro děti od 5 let. Chcete svému dítěti doplnit denní stravu o vitamín C? Vyberte si OstroVit Pharma - to jsou doplňky, které se vyznačují vysoce kvalitním složením i pro ty nejnáročnější spotřebitele, kteří vědí, co je pro ně nejdůležitější.

Ostrovit Pharma Vitamin C pastilky pro děti 360 tablet cola
360
TABLETY
za balíček
360
PORCE
za balíček
1
TABLETA
1 porce = 1 tableta
40 mg vitamínu C v každé tabletě
360 porcí v balení, což vám dává rok pravidelného doplňování
lahodná chuť coca-coly a snadné použití - od 5 let
Vitamín C – co to je a jak funguje?
Vitamin C – neboli kyselina askorbová, je antioxidant, který se vyznačuje komplexním působením na lidský organismus již od raného věku. Hlavním zdrojem vitamínu C v naší stravě jsou rostlinné produkty, jako jsou citrusy, kiwi, brokolice, květák nebo paprika. Lidský organismus si bohužel nedokáže kyselinu askorbovou vyrobit sám, takže v případě stravy chudé na tyto složky lze uvažovat o jejím dodatečném doplňování i u dětí. Pravidelná, profylaktická konzumace vitaminu C chrání buňky před oxidativním stresem a posiluje imunitní systém. Kromě toho se kyselina askorbová podílí na syntéze kolagenu, který je důležitým stavebním kamenem kostí, kloubů, kůže a zubů. Správné množství kolagenu v těle je zvláště důležité v období růstu. Vitamin C navíc podporuje činnost nervové soustavy, čímž přispívá k udržení normálních psychických funkcí a snižuje únavu a vyčerpání. Zvyšuje také vstřebávání železa.
Složení:
Složení:
Sladidlo: mannitol; kyselina L-askorbová (vitamin C), pojivo: sorbitoly; protispékavé látky: hořečnaté soli mastných kyselin, oxid křemičitý; regulátor kyselosti: kyselina citrónová; aroma, sladidla: sukralóza, acesulfam K.

Výrobek může obsahovat mléko (včetně laktózy), sóju, arašídy, jiné ořechy, sezamová semínka, obiloviny obsahující lepek, vejce, korýše, ryby.
Vitamíny a minerály v 1 tabletě:
Vitamín C40 mg
Dávkování:
Dávkování: Vysávejte 1 tabletu denně. Výrobek je určen pro děti od 5 let. Nadměrná konzumace může mít projímavé účinky. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplněk stravy by neměl být používán jako náhrada (náhrada) pestré stravy. Doporučuje se vyvážená strava a zdravý životní styl. Nekonzumujte, pokud jste alergičtí na některou ze složek produktu. Uchovávejte mimo dosah malých dětí. Skladujte při teplotě 15-25°C v uzavřeném obalu, v suchu. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Měrná cena: 1 Kč vč. DPH / 1tbl



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna