CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE





klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Vitamin C 1000 mg 250 kapslí

Vitamin C od OstroVitu dodává do organismu 1000 mg kyseliny askorbové. Obsažené složky posilují ochrannou bariéru a podporují ji v boji proti mikroorganismům a virům.

Kyselina L-askorbová - vitamín C
Jedná se o organickou chemickou sloučeninu ze skupiny polyolů. Je nepostradatelnou živinou ve stravě, zodpovídá především za správnou činnost pojivové tkáně a kostí. Jeho biologicky aktivní forma - vitamin C - působí jako redukční faktor a koenzym v několika metabolických drahách lidského organismu. Vitamin C je považován za jeden z hlavních antioxidantů.

Vlastnosti složek obsažených v OstroVit Vitamin C:
Tím, že kyselina askorbová je nepostradatelná exogenní sloučenina, máme na mysli skutečnost, která dokazuje nedostatek syntézy vitaminu C v našem organismu a je nutné jej dodávat spolu s potravou, tedy suplementací. Vitamin C má řadu cenných vlastností a výhod. Tady jsou některé z nich:

Pozitivní účinek při poruchách průtoku krve
Je to silný antioxidant, který odstraňuje přebytečné volné radikály z našich buněk
Příznivý vliv na nervový a imunitní systém
Vitamin C může podpořit regeneraci a růst svalů, protože přímo přispívá k produkci kolagenu (buduje svalovou tkáň)
Prokázané příznivé účinky mezi sportovci
Prokazuje příznivé vlastnosti v péči o pleť - vitamínová kosmetika
Laboratorně ověřená kvalita
V zájmu zdraví našich zákazníků jsou naše produkty pravidelně testovány v nezávislé akreditované laboratoři, aby byla zajištěna a zachována nejvyšší kvalita.
Složení:
Čistá hmotnost produktu: 267 g
Počet porcí na nádobu: 250
Velikost porce: 1 kapsle
Účinné látky na porci % RI*
Vitamín C 1000 mg 1250


*RI- Referenční příjem
Průměrné nutriční informace v 1 tabletě:
Vitamín C1000 mg
Dávkování:
Užívejte 1 dávku (1 kapsli) denně. Nepoužívat u lidí, kteří jsou náchylní k tvorbě ledvinových kamenů nebo trpících ledvinovými kameny. Výrobek je určen pro dospělé. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Přípravek nepoužívejte jako náhradu (náhradu) pestré stravy. Doporučuje se vyvážená strava a zdravý životní styl. Nepožívejte, pokud jste alergičtí na některou ze složek. Děti, těhotné nebo kojící ženy nesmí přípravek užívat. Držte mimo dosah dětí.

Měrná cena: 1 Kč vč. DPH / 1cps



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna